![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 20:59 PM
|
||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא, התכוונתי לדברים שאני מאמינה בהם ילדים בבית הספר שלי קוראים לי "נסי" כאילו כדי לצחוק עלי אם כי אני ממש לוקחת את זה כמחמאה. ואל תדאגי, לארי זה אמיתי 3> אני מאמינה לך -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 20:59 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@שיר תסתכלי בינשוף
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:00 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:00 PM
|
||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מרשה להם לצחוק עליך!! :( יופי3> לפחות את...3>3>3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:02 PM
|
||||||||||||
לא לא, אני אוהבת שקוראים לי נסי! ובבית הספר הקודם שלי זה היה "ביגפוט" תמיד יוצאים לי שמות כאלה. כם אנדה מאמינה לךךךךך ויש עוד הרבהההה גם אביב נראה לי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:04 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבוע טוב
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:07 PM
|
||||||||||||||
אממ אוקיי אבל את באמת אוהבת? אבל היי, שיקראו לך שירשיר... הכי יפה... או דרקון... כןכןכן יש עוד המון אבל יש המון שלא:( -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:09 PM
|
||
היושים
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:13 PM
|
||||||||||||||||
נסי אני אוהבת וביגפוט זה מוזר לא יודעתתתתת לא באמת אכפת לי מה הם אומרים אבל אבל מה שחשוב זה שהחברים שלך מאמינים לך! 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:15 PM
|
||
נסי זה מדהים
ביגפוט זה מבאס -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:20 PM
|
||||||||||||||||||
חח את מהממת מידיי3> כןכן!! ושירשיר ואנדה ואביב הן החברות הכי טובות שלי3> אז הכל מושלם3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:22 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביסודי היו קוראים לי ביגפוט לול
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:24 PM
|
||
אבל אתה לא ביגפוט פלג
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:24 PM
|
||
היי מיקמיק, למה ביגפוט זה מבאס?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:25 PM
|
||||
זה היה פשוט מצחיק @שיר איפה את -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |