![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:40 PM
|
||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיספסתי את השעה שחיכיתי לה כל כך הרבההה אוף תיכננתי לעשות צילום מסך ואוף פיספתי את השעה 22:42 בתאריך 28.9 בדקה פיספסתי את זה:( אוךךך כי זה קסם, כי שירשיר אוהבת 42 ואני אוהבת 22 ואנדה אוהבת 28 אבל היי, את זה הצלחתי לתפוס http://www.up2me.co.il/imgs/86388501.jpg וזה מגניב כי המספר שאני הכי אוהבת זה 22!!!! ו28.9 זה אממ היום הכי קסום בשנה אבל אוףף ולגבי הינשוף, הכל טוב לא חייב לענות גם כי אני סתם קרציה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:42 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
המספר האהוב עלי הוא 61
-------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:42 PM
|
||||
אווו למה? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:52 PM
|
||||||
כשהייתי קטנה היה לי חלום ממש מגניב בסגנון המדריך לטרמפיסט לגלקסיה בחלום שלי הייתי גאונה במתטמטיקה (במציאות אני לא -__-) והתקבלתי להיות חלק מצוות מחקר עילי ושם גילינו שכל היקום הולך להימחק - וחלק מהמדענים שהיו מחוברים למכשיר ההדמיה שבעזרתו גילינו את זה מתו מוות מוחי כי המוח שלהם לא היה מסוגל לעבד את זה, (כמו עם מערבולת הפרספקטיבה הטוטלאית^^) ואז ניסינו למצוא פתרונות איך למנוע מהיקום להימחק וכלום לא עבד וכל הציבור בעולם ניכנס לפאניקה ואנרכיה והיה איזה שחקן פוטבול שלבש מסכה של מוס שרק ירד עלינו ועל המצב, וכל הזמן ראו אותו בטלוויזיה, והתעצבנתי עליו ואז פתאום אני זוכרת את עצמי יושבת בכיסא, מול ועידה של אנשים ,היידים שלי מזיעות אוחזות חזק בידיות ופתאום אני יודעת את התשובה! והתחלתי לומר להם: "צריך לקחת 61 גולות-- ....ואז התעוררתי ומאז 61 זה המספר האהוב עלי חוץ מזה הוא גם מספר ראשוני^^ -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 21:53 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב לא נורא -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:01 PM
|
||||||||
את תהרגי אותי בסוף לול אני מתהההה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:03 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המספר הכי טוב שקיים בעולם זה 36
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:08 PM
|
||||
למה? -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:11 PM
|
||||||
קודם כל, יש לו שורש - 6 ואז הוא גם מכפלה של 9 ו- 4 שלכל אחד מהם יש שורש משלו וזה מושלם -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:12 PM
|
||
אני אוהב 5
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:12 PM
|
||||
לא 42?? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:14 PM
|
||||||||||
קיבלתי!
(: החלום אמיתי וגם התזמון של ההתעוררות! -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:15 PM
|
||
המספר האהוב עלי אבל זה 7
כלומר, הוא גם מושלם מהבחינה הזו - שבע כפול שבע פחות שבע טה דם! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:15 PM
|
||
מתפוצץ לי הראש
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 22:17 PM
|
||||
חח גדול! -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |