![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 00:37 AM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוניתיתתתתת
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 00:37 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו דנידיןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מה קורה? שירשור? (אני יודעת שאני ממש חופרת בעיניין השירשורים אבל ממש משעמם לי בחיים.) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 00:38 AM
|
||
אני סבבה מינוס
איך את?? לול... המשכתי אותו היום אבל!! -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 00:42 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה המינוס???
ובעיקרון אני משועממת עד מתלבטת מה אני לובשת לחג. שמלה לבנה זה מוגזם למשפחה של חברה שלי שאני רוצה לעשות עליהם רושם? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 00:44 AM
|
||
כי אני עמוסה רצח
אממ תלוי מה היא... כאילו יש כמה סוגים של לבנה אם היא לבנה אבל אממ כאילו לבנה לבנה לבנה אז אממ אולי זה מידיי מפואר ואם זה לבנה אבל כאילו לבנה, אז אממ אולי כן לול זה היה ממש מובן, נכון? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 04:47 AM
|
||
ממש ממש מובן(:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 04:50 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו יאי מישהו שאני מכירה עררר
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 04:51 AM
|
||
יאיייי
ככה זה כשאתה על המחשב כל הלילה וול היום זה ערב חג נכון? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 04:53 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןן
ואני פשוט שכחתי לסגור את השעון המעורר... -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 04:53 AM
|
||
אוי><
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 04:55 AM
|
||
לא כל כך אוי, כי יש לי עם מי לדבר...
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 04:56 AM
|
||
אבל אם לא הייתי ערה?
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 04:58 AM
|
||
אז....
הייתי כועסת על עצמי הרבה יותר, כי כשאני מתעוררת אני לא מצליחה להירדם... -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 05:01 AM
|
||
יו גם אני ככההההה
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 05:03 AM
|
||
לולל
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |