![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:15 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הבעיה בראש השנה? חוץ מזה שזה חג לא קל לטבעונים או צמחונים, או לחובבי בעלי חיים באופן כללי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:19 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח נראה לי שזאת הבעיה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:21 AM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, זה חג. וחגים זה פשוט בזבוז זמן. דבר שני, ההורים שלי תמיד גוררים אותי קודם למקום אחד, ואז למקום שני, ותמיד יש אל הריב הקבוע של "לא, היא אצלי החג הזה!" דבר שלישי, אני לא צימחונית לצערי (אמא שלי החליטה שבתקופת הבגרויות צריך לאכול בשר. באמת שאין לי מושג למה), אבל בעלי חיים זה כל מה שאני מתעסקת איתו כל הזמן. תשאל את מי שאתה רוצה. אז לסיכום ראש השנה זה איכסה וכנ"ל על ל"ג בעומר כי אנשים סתם שורפים דברים והורסים את האטמוספרה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:29 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אני מתעצל לעשות שיעורים במתמטיקה? בהחלט
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:31 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שוב
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:36 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:39 AM
|
||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני איתך, לג בעומר זה זוועה. אם אהיה שר החינוך אבטל את החופש הזה (ועכשיו כולם יקפצו עליי). -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:40 AM
|
||
חופשים של יום אחד גם ככה לא מועילים
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:41 AM
|
||
אלא אם כן זה ביום חמישי או ראשון ואז יש סופש ארוך
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:42 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:45 AM
|
||
היי מיקי
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:47 AM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בסדר, בעוד כמה שנים אני גם ככה משתלטת על העולם. אז בכל מקרה אני אבטל את כל החגים, אני אמציא חגים חדשים שלא כוללים את הריסת כדור הארץ ואז כולם יהיו שמחים. או.. לפחות הרוב יהיו שמחים. אני מניחה שאני אצטרך להשמיד כמה אנשים עם אמונה ממש חזקה באלים שלא ישמחו כל כך. וזה נשמע נורא מוזר כרגע. אבל זה לא שאני אתנגד לדתות, להפך, שכל אחד יאמין במה שבא לו! אבל שוב, מתנגדים הם סתם בזבוז זמן. אבל אולי במקום זה אני פשוט אלמד אותם לראות את דרך החיים הנהדרת שאני מציעה להם - תסגדו לחתולים ותמיד תלבשו גרביים! כולם צריכים לסגוד לחתולים. החתולים גם יקבלו את הנטל הזה על עצמם. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:51 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בוקר טוב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:52 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר להרשם למשפחה שלך?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:53 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן!!! (אני עונה במקומה) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |