![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 10:53 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל בחמישי אני לא מקבל חופשים ): -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:04 AM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:26 AM
|
||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתולים גם ככה מקבלים את זה על עצמם. נראה לי שאני אהיה מהמתנגדים לדת שלך כי אני לא אוהב לגרוב גרביים. ויש כמה חגים יהודיים שדווקא עוזרים לכדור הארץ, כמו טו בשבט שנוטעים עצים, או פסח שגם ככה אין מה לאכול ואז יש פחות זיהום, או שבועות שלא אוכלים בשר בכלל, או סוכות שגרים בסוכה ומתחברים לטבע וכל ההיפיות הזאת, או יום כיפור שזה פשוט יום של חשבון נפש, בין היתר על מה שאנחנו עושים לכדור הארץ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:31 AM
|
||||||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט אעשה חג ה"עוזרים לכדור הארץ ולא הורסים אותו" וגם חג ה"כולם יושבים בבית ולא אוכלים כדי להיזכר בכל מיני דברים רעים קרו" או משהו כזה. למה כולם הורסים לי את החתימה. זה מעצבן. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:34 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:37 AM
|
||
אפייייי כולם הורסים לי את החתימה ):
ואח שלי לא מוותר לי שאני אחזיר אותה לאיך שהיא הייתה קודם אוף -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:48 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונא אותך אח של שיר.
מתעב. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:49 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:51 AM
|
||
![]() מוגל |
מה עושים אם ראש השנה היום ואני צמחונית חדשה חדשה(שבועיים רק) ואני ממש ממש לא רוצה לאכול בשר וגדים וכולם אומרים לי שאני אהיה מוכרחה כי אחרת אני ארעב וההורים שלי שונאים אתזה ואפאחד לא מאמין בי וזה מדי הרבה בשביל משו כזה קטן ששיניתי בחיים שלי וכולם לוקחים את זה קשה מדי ונמאס לי מהאנושות ודיייי
סורי פשוט הוצאתי הכל בבת אחת (אבל רציני אני צכה עצה לגבי הצמחונות בראש השנה). -------------------- 💚 אביטל 💚 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:53 AM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע? -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:57 AM
|
||||
תשאלי את שיר. היא תבין אותך. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:57 AM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אל תאכלי בשר. לרוב בארוחות ראש השנה יש גם דברים צמחוניים. ואם לא, טוב, תחיי על סלט או משהו ותאכלי ארוחה רצינית יותר בבית. -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 11:59 AM
|
||
אוף אני רוצה לרצוח אותו.
לקח לי הרבה זמן להכין את החתימה הזאת. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 12:00 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכים עם שקד
יש הרבה מאכלים שהם לא בשריים כמו קטניות או ירקות מבושלים גם סלטים וכדומה -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 12:06 PM
|
||
דולפין תשלח לי את החתימה
אני אחליף סיסמא וזו לא באמת אשמת אח שלי זו אשמתי אל תכעס עליו -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |