![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:05 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אחים רבים בנו''ד?!
לא יפה ואיתמרמר רב איתם גם?! ממש לא יפה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:06 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואבות לי הידייםם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים עם רות
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לא מכעיסים לפני ראש השנה. שמעת אותי יזהר? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:07 PM
|
||
יאא מיקי מסכים איתייי
ואיתמרמר, לא לריב... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:07 PM
|
||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אז את לא עוזרת גם! (חוץ מהפעמים שאת עוזרת לי בחשבון) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:08 PM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוך, חתיכת... גרב שכמותך! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:08 PM
|
||
משום מה אני בצד של יזהר אפילו בלי לראות על מה התווכחתם
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:10 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
יש! רות בצד שלי! ואת נעל! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:10 PM
|
||||||
ואתה טישו! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:11 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה??
יש לך מושג מה הוא עשה?? האמת שמה שהוא עשה לא כזה מרגיז. אבל התעצבנתי בעיקר על איך שהוא עשה את זה והרצון שלו לא להביע שום חרטה. הוא מעצבן. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
הלו הלו לשמור על הפה!! ויזהר, יאפפ אני בצד שלךךך כי אני תמיד בצד של האחים הקטנים... עד שזה מגיע לאחים הקטנים שלי... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תודה דולפין
ואת מגדל אייפל! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:12 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ והיא לא יצאה נוראית! רק שהיא לא תפחה מספיק אז היא הייתה נמוכה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:13 PM
|
||||
![]() נפגעתי. ואתה מגדל פיזה! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |