![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:18 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול תקשיבו לאיתמרמר!! יזהר אממ אני פשוט אקרא לך יזהר... כי אממ זה מסובך לאיית את זה כל פעם -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:19 PM
|
||||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
...בעלי הוא סתם שקית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:20 PM
|
||||||||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נגמרת לי הבטריה אני מתה עליך ילד 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הידעתם?
תכונה אנושית ידועה, זה הרצון להגיד את המילה האחרונה בוויכוח. אם אתם רוצים להוכיח שאתם דינוזאור ודרקון ולא בני אדם, אז תהיו בשקט. היי, תחשבו על זה ככה - מי שאומר את המילה האחרונה בוויכוח מפסיד! עכשיו שקט! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשיר ויזהרהר
אתם אחים ממש אממ... מיוחדים סתם היה חשוב לי לציין -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:21 PM
|
||
עכשיו אני קולט עד כמה אני קרוב לאלפיים הודעות יו.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:22 PM
|
||||||||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
גם אני עלייך ביגסיס 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:22 PM
|
||
אוקיי וואט?
הייתי חסר תועלת היום. להתראות, ולא נתראה שוב לעולם. פרשתי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:23 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שעכשיו בטוח לומר שלום
עריכה: רגע... מה?!? אתה פורש?!? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:24 PM
|
||
חחח כן.
היי לך. עריכה: אני מספיק חשוב בשבילך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:25 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן! כל אחד שפורש זה עצובבב -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:26 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הממ ראיתי שהיו פה דיבורים על צמחונות...
האמת שממה שיצא לי לראות אני לא חושבת שזה בריא... יצא לי לראות אנשים שהתמידו בדיאטה צימחונית וטיבעונית שהחלו לחוות תוצאות לא טובות אחרי כמה שנים, בעיקר נשירה קשה של שיער והתקרחות, מה שבדרכ לא קורה באופן טיבעי בגיליים צעירים אצל נשים ומעיד על בעיות בתזונה הזאת אני מקווה (ודי אופטימית) שבעתיד יתחילו להדפיס בשר כך שלא יצטרכו יותר לגדל חיות לצורכי שחיטה אני חושבת שפשרה טובה בנתיים יכולה להיות אכילה של ביצים ודגים או לפחות נטילה של כמוסות אומגה 3 ממה שיצא לי לראות B12 זה לא בעיה, להרבה צמחונים יש טיבעי ולמי שאין אפשר ליטול וויטמינים אבל אומגה 3 קריטי לקחת ותחליפים צימחונים כמו זרעי פשתן וצ'יאה לא יכולים להוות תחליף לשמן דגים בגלל שהם לא מכילים אומגה 3 אלא רק חומצה לינולאית שהגוף שלנו יכול להמיר לאומגה 3 אבל מרביתנו המוחלט לא יכול להמיר את החומצה הלינולאית בכמות מספקת -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:28 PM
|
||||
אני לא פורש מהאתר, אל תדאגי. רק מהשיחה המייגעת הזאת לול. אני באמת חשוב לשיחה הזאת בצורה משמעותית? כי אם כן, אז תודה רבה. אני אוהב לעניין אנשים - לטוב ולרע. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:30 PM
|
||
אה...
וואו כל הכבוד לי🤦♀️ ונראה לי שבלעדייך הריב הזה לא היה נגמר, אז... כן, די היית חשוב -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 13:31 PM
|
||
לא, הם גמרו את הריב בלי קשר אליי.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |