![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 14:41 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הואחזרהואחזרהואחזר -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 14:41 PM
|
||
![]() so long, and thanks for all the fish! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן כן, והפעם עם זמן פנוי
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 14:42 PM
|
||||||
![]() מוגל |
כן אבל מתי לאכול בבית, יש עכשיו שני לילות שאני לא בבית ואין לי איך לבשל לעצמי ולקנות מצרכים וכאלה ואני לא רוצה להיות רעבה כי כל הסעודה העיקרית זה בשר ודגים. שבת עוד אני מסתדרת איכשהו אבל זה יהיה פי 2 קשה! אני צכה עידוד כולם מנסים להוריד אותי מהרעיון:( -------------------- 💚 אביטל 💚 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 14:43 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי מתמטיקה ועברתי על המילים לאנגלית ועשיתי רשימה של המילים שאני לא יודע
פרודוקטיבי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 14:45 PM
|
||||||||
![]() מוגל |
אז מה יהיה תחליף במקום דגים כי ביצים וחלב וכל זה אני אוכלת. אני לא טבעונית. אס מה את ממליצה לי לאכול במקום בשר ודגים??? -------------------- 💚 אביטל 💚 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 14:50 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מדברים על צמחונים וטבעונים?!
אנדה טבעונית!!! אנדההההההההההה לול אני גרועה בלהידחף לשיחות -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 14:55 PM
|
||
ליאם בוא חיבוקקקק
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 15:01 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SkyBlock is dead help
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 15:03 PM
|
||
אל תהיה עצוב פלג. סופר-אופיר הגיע להצלתך
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 15:04 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do u know what skyblock is?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 15:04 PM
|
||
minecraft mini game
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 15:05 PM
|
||
right
do u have an account there? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 15:06 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו קרה לח''מ שלנו
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 15:07 PM
|
||
what happened to it?
|
|
פורסם ב: Sep 29 2019, 15:08 PM
|
||
death
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |