![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 17:07 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר פלג
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 17:44 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא החגגגגגגגגג
שנה טובה לכולםםםםםם -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 17:48 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנה טובההההה
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:04 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנה טובה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:05 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה בטוח שאתה רוצה לדעת? זה ירדוף אותך לכל החיים -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:08 PM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויש עכשיו הזכרת לי את the game ונפסלתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לפסול אותי אבל!
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:10 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין איזה קטע כזה שאם מישהו מכריז שהוא נפסל אז מותר לאחרים להיזכר כי הוא הזכיר להם?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:17 PM
|
||||||||
זה בדיוק למה נפסלתי קודם -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:21 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנה טובה אנשים
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:30 PM
|
||||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחברתי בפעם הראשונה לאתר הזה מזה כמה חודשים בשביל זה? Really bro? -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:34 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני עדיין לא מצליחה להבין
מאיפה בא רצח או אפילו וויכוח על דת כאילו מה זה משנה במה אתה מאמין מה זה משנה מה אתה חושב זה כאילו שמישהו שלא מאמין שחדי קרן קיימים ירצח אותי בגלל שאני כן מאמינה שחדי קרן קיימים סתם מחשבות שעוברות לי בראש אני מרגישה נורא עמוקה כרגע -------------------- ![]() Yali - 15 - The Shadowhunters Chronicles - Carry On - Percy Jackson - HP - Stranger Things - Arrowverse - The 100 - TVD - TO - and more --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:34 PM
|
||||||||||
אופס XD ושלום אגב לא בטוחה שאת זוכרת אותי בכלל אבל בסדר -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:39 PM
|
||||||||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל תחלופת הכינויים קצת קשה לי להיזכר באנשים ספציפיים, את שלך אני לא זוכרת לצערי :\ -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 18:43 PM
|
||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לדעת כןכן -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |