![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:18 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so this place is still alive
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:21 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח כע הוא עדיין חי מרגש, לא? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:21 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי יסמין והיי רות
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:22 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז אני ממש גרוע בשמות של ימים בשבוע
no more! עכשיו אני אהיה חייב ללמוד אותם בשביל העוזרת הקולית שלי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:25 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח הנה תלמד: ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי שבת Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Domenica lunedì martedì mercoledì mercoledì giovedì venerdì sabato 星期日星期一星期二星期三星期四星期五星期六 Воскресенье понедельник вторник среда четверг пятница суббота היי מיקייי -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:25 PM
|
||
בהצלחה פלג
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:26 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חי עדיין לפעמים קשה עם השמות בעברית של הכל
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה אביב מתעורר
תביאו לי אביב מתעורר מה שאני רוצה ליום ההולדת: זוג כרטיסים שורה ראשונה באמצע לאביב מתעורר ביום שלישי חולצה של אני לא מנגן על בס אני אוכל אותו או חולצת מוטי ביקורת גנרית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
שמות של מה יסמין?
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:29 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יודעים מה
אני אתפשר במקום הכרטיסים תביאו לי דיסק של אביב מתעורר שבערך חצי עולם רוצה שיצא יש לכם זמן להתארגן על זה, יש לכם עד ה26 בנובמבר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:30 PM
|
||
היי ורד וזה
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:31 PM
|
||
היי מיקי
אני ממש רוצה מתנה ליומולדת כי תמיד שוכחים לי אותו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:31 PM
|
||
מאמין שתקבלי ורד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:32 PM
|
||
הלוואי
אני מתחילה לרמוז לחברות שלי חולצת שוגר זאזא..... אביב מתעורר...... חולצת שוגר זאזא........... אביב מתעורר....................... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2019, 20:33 PM
|
||
בהצלחה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |