![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 27 2019, 22:53 PM
|
||
![]() so long, and thanks for all the fish! ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי נגזים. מאז מאי, אחרי שהבטחתי שאני חוזר בכל הכח ומקבל הנהלת פורום, ואז פרשתי בלי להגיד לאף אחד.
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2019, 22:54 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן..
זה היה מבאס! אתה הולך להעלם שוב ולחזור עוד כמה חודשים, נכון? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2019, 22:56 PM
|
||
נע. רק להיעלם לתמיד.
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2019, 22:59 PM
|
||
אה מזל, חשבתי שזה יהיה יותר ארוך!
אבל אתה יודע, נצח זה קצר יותר ממה שנראה לנו. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2019, 23:02 PM
|
||
נצח זה ביטוי של זמן. וזמן הוא אבסטרקט חסר משמעות שהמצאנו, והוא אינו קבוע אלא יחסי
|
|
פורסם ב: Sep 27 2019, 23:03 PM
|
||
אם אתה אומר
מה קרה לגיפ בחתימה שלך? או שלא קרה לו כלום ופשוט משהו דפוק במחשב שלי? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2019, 23:06 PM
|
||
נגמר זמן האירוח של הגיף באתר. אני מממממששששששששש רוצה לבוא למפגש באייקון, אבל אני לא אהיה באייקון מהיום הראשון בצהריים עד היום השני בצהריים... :(
|
|
פורסם ב: Sep 27 2019, 23:08 PM
|
||
אוףףף
בטוח? אולי תנסה להזיז את זה. כלומר, איך שהוא. אגב סליחה על קבלת הפנים הנוראית שלי, אני מתה מעייפות וממש צריכה ללכת לישון. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 04:41 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו ער?
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 08:12 AM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 08:13 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוף כל סוף מישהו מחוברררר
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 08:14 AM
|
||
כן וואי, שבת בבוקר זה באמת מצוקה
מה נשמע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 08:14 AM
|
||
סבבה
מה איתך? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 08:17 AM
|
||
גם ^^
אני מכינה פנקייקים וכיף לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2019, 08:19 AM
|
||
כיף לךך
התעוררתי בחמש בבוקר (כשאחותי הקטנה מתעוררת...) ולא הצלחתי להירדם : ( -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |