![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 10:14 AM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יתנו לך?
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 10:15 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודע אבל אני יכול לנסות
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 10:21 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה ליאם
עייף לי בערך -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 11:10 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואבת לי הבטן
אוף -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 11:17 AM
|
||
אוך שירשיר
תרגישי טוב3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 11:17 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו שונא את ימי רביעי
לפחות אני בבאר שבע בערב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 11:26 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 11:29 AM
|
||||
תודה 3>3> אגב קראתי את מה שענית לי באיזה 3:00 ב.. לילה? בוקר? נגיד שמשהו מהם, ואני רק זוכרת שרציתי לומר לך מזל טוב ושכחתי אז, מזל טוב! ורוקנתי את ההודעות שלי כי אני גאון מצטערת -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 11:36 AM
|
||
שירררר קראתי את הסיפור שלך
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 12:00 PM
|
||
יואווווווווו
תודה אפייייייי 3>3>3> אההההה זה ממש מרגש תודההההה 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 12:04 PM
|
||||||
חחח זה היה בשלוש? לול יאא חח מזל טוב באמת אני עדיין מתרגשתתת משום מה... לול אני מוזרה ושירשירררר עאעאעא גאמני קראתי את מה שכתבת ועאעא זה מדהיםמדהים ואני לא יודעת לתת ת''ב אז אממ כן אבל וואי זה מהמם את כותבת טוב מידיי וכזה עאעא -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
בכיף. 3> -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
תעבורה זה משעמם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 12:14 PM
|
||||||||
זה היה חתונה של מישהו לא? ג'סטין ביבר? באמת שאני לא זוכרת >< אהההההה תודההההה 3>3> ת"ב זה לא קשה כמו מה שאפי עשה כלומר, לא לא אני לא רוצה שתגיבי אם את לא רוצה כמובן, זה פשוט די קל אני לא אחפור -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 12:17 PM
|
||||||||||
כןכןכןןןןן משום מה ממש התרגשתי נתתי ת''ב לול אני אשתפר בזה אבל אל דאגה בסוף אני אהיה אלופת הארץ בנתינת ת''בים -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |