![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:05 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי בחזרה -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:06 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על המרשמלו? הוא באמת מקסימ
----------- והנה ההסבר על הצום: ג' בתשרי, צום גדליה, מוכר גם כ 'צום של להוריד את כל האוכל שאכלנו בראש השנה' ------------- האמת שאני גם לא רעבה, פשוט סתם בא לי לאכול:) -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:07 PM
|
||||
אני מבין קצת מזמן לא התעסקתי אבל יכול לנסות לעזור -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:08 PM
|
||
רות יש לך את ההסבר שלי למה יום כיפור זה מקסימ?
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:08 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכןכן הוא נהדר חוץ מזה שהוא נכתב על דרארי שאני כתבתי ככה שזה לא ממש בסדר אבל נזרום ולול גמאני לא רעבה פשוט בהחלט לא יהיה אכפת לי לאכול -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:10 PM
|
||
אף אחד במשפחה שלי לא צם
לאבא שלי יש בעיות בלב אז אסור לו, אחים שלי קטנים ואמא, סתם לא צמה את הצום המיותר הזה😂 ויש לך את ההסבר שלי למה יום כיפור זה מקסימ? -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:13 PM
|
||
משעמם וחם לי
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:14 PM
|
||||
לול גם אמא שלי לא צמה מאותה סיבה שאמא שלך לא צמה לול זה בהחלט מיותר אבל לא משנה אממ אין לי את זה... זה היה בינשוף לפני שניםשנים אבל אני זוכרת משהו... משהו בסגנון של "הכל לבן ובלה בלה בלה" לול אני בחיים לא אבין אותך יום כיפור זה קשה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:15 PM
|
||||||
כן זה בהחלט היה הסגנון חחח -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:16 PM
|
||||||||
למה היית צריכה? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:28 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:29 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי בחזרה
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:30 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בית כל כך מוקדםם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:36 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי מהאינטרנט (קוראת של הספר) בונה פורום לספר שלי, והיא שאלה אם אני יודעת איך שמים תמונה נפרדת לכל תת-פורום בעמוד הראשי? אין לי מושג איך עושים את זה חחחחח http://lobook.byethost16.com/index.php -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2019, 13:38 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רותתתתתתת
הצלחתי לגרום לה לשתותתתתת -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |