![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגבי המפגש ואייקון בכלל, סיכוי סביר שליאת (Euphoria) ואני נגיע לפחות ליום הראשון. לא בטוח שנצליח להגיע למפגש גם, אבל אם אתם רוצים להתארגן לדבר קצת על מה אפשר לדעתנו לעשות וגם לשאול קצת שאלות על העבר של המקום הזה, אפשר להתארגן. אם אצליח להגיע גם רק למפגש ברביעי אז מה טוב, אבל אנחנו רוצים לעזור לכם :)
-------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:37 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגניבב
מקווה שתבואו. @שיר - כשאמרת שיהיו הרבה אנשים במפגש אמרת את זה בציניות? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:39 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שאיבדתי את המחשבון שלי.
...לא משנה הוא היה מתחת לספר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:40 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי מה שהבנתי היא אמרה את זה בציניות -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:40 PM
|
||
חחח, לפעמים זה קורה ליאם.
אני פעם אחת חיפשתי מלא זמן משהו, רק כדי לגלות בסוף שהוא היה ממש מול הפרצוף שלי כל הזמן... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:41 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כמו כשאנשים עם משקפיים לא מוצאים את המשקפיים ומגלים שהם היו על הראש שלהם כל הזמן או משהו כזה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:45 PM
|
||
אבל אז הם ישימו לב שהם רואים טוב, לא?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:46 PM
|
||
התכוונתי לא על העיניים, על השיער כזה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:47 PM
|
||
אה, אוי.
זזה לא נשמע כיף... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:48 PM
|
||
יאפ לא ממש
פעם דודה שלי דיברה בטלפון עם דודה אחרת שלי ופתאום נכנסה ללחץ שהיא לא מוצאת את הטלפון והתחילה לחפש אותו והשנייה התחילה להציע לה רעיונות איפה הוא יכול להיות איפה הוא היה? היא דיברה בו. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:49 PM
|
||
אוי זה גדול.
לול -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:50 PM
|
||
כן זה מצחיק
ריכוז זה לא הצד החזק במשפחה שלי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:52 PM
|
||
לי יש בעיות קשב וריכוז.
זה נחשב? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 14:53 PM
|
||
גם לי יש
לרוב העולם יש בתכלס היי אפי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |