![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 20:17 PM
|
||||||||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יהיה נחמד... יהיה נחמד אל תדאג -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 20:17 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ... היי?
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 20:18 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רותתת נראה לי מחר אני עושה משקפיים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 20:26 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 20:50 PM
|
||||||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
תזכורת לתזכורת! מישהו רוצה לאתגר אותי בציור של דיג'ימון ולקבל ציור?? או שאולי הרבה משתמשים פה לא גדלו על דיג'ימון ושאני אוסיף עוד פאנדומים?? -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 20:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 20:58 PM
|
||||||
אפריל!! איך זה שתמיד אני מפספסת אותך בהפרש של שנייה! D: ולמה אף אחד לא רוצה ציור חינמי? חבל! -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 21:05 PM
|
||||||||
מה הכוונה ציור חינמי? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 21:18 PM
|
||
![]() מוגל |
היי?
-------------------- אוקיי אז הייתי כאן פעם (ממשתמש אחר גאונים) ועכשיו אני סוגשל צופה מהצד כזה לול
הנה קחו קצת צ'נדלר וג'ואי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 21:19 PM
|
||
היי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 21:19 PM
|
||
![]() מוגל |
מנשמע
איך היה הצום -------------------- אוקיי אז הייתי כאן פעם (ממשתמש אחר גאונים) ועכשיו אני סוגשל צופה מהצד כזה לול
הנה קחו קצת צ'נדלר וג'ואי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 21:20 PM
|
||||||
רציתי שיאתגרו אותי באתגר ציור של דיג'ימון:
דרקון כבר נתנה לי אתגר אחד אבל בא לי עוד ציור אחד! אז כל הקודם זוכה! ואני ארחיב את האתגר לפאנדומים נוספים כי אולי לא כולם ראו דיג'ימון אז: הארי פוטר, Death Note, לואיס וקלארק, צבי הנינג'ה 2012 גם משתתפים! רק תשתדלו לא לבחור בדמויות סופר שוליות שאני לא אזכור מי הן (למדתי לקח מהבקשה של דרקון) -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 21:21 PM
|
||||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ... יש מצב שאת מוסיפה עוד פאנדומים?.... עריכה: אוי לול בדיוק הוספתתתתתתת מה דעתך על... המ.... אני יודעתתתת לונה וג'יני (עדיף בתור זוג) יושבות בחדר הנחיצות ומשחקות שח קוסמים! גרוע אבל אין לי רעיון... -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 21:25 PM
|
||||
קיבלת! האתגר נסגר! :) -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2019, 21:26 PM
|
||
ערכתיייי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |