![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:03 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה הזוי, כאילו כן יש רוח אבל ברמה של זל לסוכות? מאוד הזוי
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:05 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן עדיין די חם ובבוקר בכלל היה חם, היה מחניק הו זה נשמע נהדר, תהני ותרגישי טוב! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:08 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אצלנו עדיין חם? כן, יש גשם ורוחות וסוכות עפו להן בשמיים אבל עדיין חם...
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:09 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גיליתי משהו
אייקון זה המקום היחיד שבו לא בא לי לבכות מכמות האנשים אשכרה סטטיק או איך שלא קוראים לו היה שם, ואנשים התעלמו ממנו אני אוהבת את המקום הזה -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:10 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חם לי מדי בשביל תה
עדיין שותה תה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:10 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סטטיק? האמיתי? ואף אחד לא שם לב? נו, רציני? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:11 PM
|
||
ברור שהמשקפיים יהיו עקומים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:15 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
חח גדול! -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:24 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:25 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הגיוני.
לאף אחד לא אכפת מסטטיק. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:34 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין חםםםם אבל היתה קצת רוח וממש כיף שאפור בחוץ, מאוד חושקת במזג אויר סתוי
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:34 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אוי אוי אוי! אני מתהההה!!!!! XD
מה כבר יכול להיות יותר קורע מאשר הביצוע הבלתי נשכח של התמוזרת המצרית להימנון של רוסיה?! מסתבר שהביצוע של התזמורת הסעודית להמנון של רוסיה: הפרצוף של פוטין!!! XD XD XD -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:35 PM
|
||
אני לא אוהב עונות מעבר, אבל אני עוד יותר לא אוהב קיץ.
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:36 PM
|
||
ממש חם
ושתיתי תה שהיה חם אז ממש חם לי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 15:36 PM
|
||||
לזה קוראים גאונות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |