![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:13 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
רוסיה תומכת בציר של המדינות האיסלמיות השיעיות כמו אירן, סוריה (של אסד) והאמריקאים בדר"כ בציר של המדינות האסלמיות הסוניות כמו סעודיה ומצריים
אני אומרת בדר"כ בגלל שאובמה למשל עזב את הציר הסוני לטובת הציר השיעי עד שטראמפ חזר לתמוך בסונים בחזרה אז בגדול ארהב מוכרת נשק לסעודים ולמצרים ורוסיה מוכרת נשק לאירן ולמשטר של אסד -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:17 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:17 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לך.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:18 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי יש לי שאלה
הסוללה של מחשבונים של קסיו אי פעם נגמרת? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:19 PM
|
||
יש לי את אותו מחשבון קסיו כבר יותר משנתיים ועוד לא נתקלתי בבעיה הזאת עד עכשיו.
אז לא. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:20 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסוללה של קאסיו זה כמו נוקיה. לא ייהרס לעולם. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:22 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דולפיןןןןן מה קורה? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:22 PM
|
||
חחח תיאור מדויק.
עריכה: @הרמיוני - חוץ מזזה שאכלתי יותר מדי וחם לי, הכול בסדר. מה איתך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:23 PM
|
||
גם סבבה
רוצה לענות לינשוף? ופלג, לי נהרס נוקיה.... -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:23 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא שלך זקן יותר, את שלי יש לי קרוב לשנתיים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:24 PM
|
||||
וואו - הנוקיה שלך הוא על-טבעי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:27 PM
|
||
לול....
זה לא שהוא נשבר, שמתי אותו בכיס של המעיל שאמא שלי החליטה שצריך ללכת לכביסה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:32 PM
|
||
נוקיה אמור לשרוד אפילו דבר כזה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:33 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 16:36 PM
|
||
אוקי וואט?
מה זה אמור להביע. נכנסתי לסיקור שיפ על קלייס, וראיתי הודעה ממש מוזרה מ- BertonP, בשפה זרה. הכנסתי את זה לגוגל תרגום וזה מה שקיבלתי: w w w. Buysellfakepassport.cc Our team is a unique producer of quality fake documents. We offer only false passports, driving licenses, of identity cards, stamps and other high quality original products for a number of countries like: United States, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italy, Finland, France, Germany, Netherlands, Spain, United Kingdom. This list is not complete. For additional information and to order, visit our website: >> Contact emails: General Support: support@buysellfakepassport.cc Technical Support: tech@buysellfakepassport.cc ----------------------------- Keywords: to Buy Fake Identity Card from Albania buy fake identity card from Algeria buy Fake ID of Andorra to Buy Fake Angola ID Card to Buy Fake Antigua & Deps ID Card to Buy Fake ID Card from Argentina to Buy Fake Identity Card from Australia to Buy Fake Identity Card from Austria to Buy Fake Bahamas ID Card buy fake Bahrain ID card to Buy Fake ID of Bangladesh to Buy Fake Identity Card of Barbados וכן הלאה, עם עוד מדינות... זה ממש חשוד, וזה לא מוצא חן בעיניי... למישהו יש מושג... מה זה?? עריכה: פלג בטח מבין בזה... איפה פלג? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |