![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:43 PM
|
||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם בימים ההם לא הייתי אחראי על הקוד אז אין לי מושג. התשובה הקלה היא שזו מערכת פורומים די ישנה אבל אז היא הייתה להיט והיא די נוחה, עובדה שהיא השתמרה עד היום. בשלב מסוים ההנהלה התחילה להלביש עליה מה שהיום נקרא "פיצ'רים", פיתחנו מערכת פאנפיקים, סיור בעולם הקוסמים, מערכת ניקוד מתוחכמת ועוד - בהובלת תומר. *נ"ב: נשבע לכם שפעם גודל הכתב כאן היה לגיטימי ועכשיו אני לא מצליח לקרוא מה אני כותב בגילי המתקדם ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:43 PM
|
||||||||||||||||||
![]() *aggressively drinks tea* ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומג ברצינות?! לא נורא, הפורטל רק הרוויח מזה. -------------------- shiri | 30 | hp, dc, star wars, marvel, westworld, les mis by the end, you're gonna be b e g g i n g me to stay because this place is " " .the ANSWER to that question that you've been asking yourself " ?what question " " .who you REALLY are " ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:44 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן רות פההה אני מרגישה מנודה עם כל הזקנים פה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:44 PM
|
||||||||||||||||||||
אפשר להזמין את גילי בר הלל שוב כדי שתתכחש אלינו ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:46 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זוכר שבפריימירה של הסרט השישי היא חתמה לי על הספר? "לליאת היקרה, שתיהי חכמה כמו הרמיוני, גילי" -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:46 PM
|
||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול מה קורה? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:47 PM
|
||||||||||||||||||||||||
לא, זה היה: "לליאת, שתמשיכי לקרוא! גילי" ואז אני אמרתי לך להקדיש לה חזרה: "לגילי, שתמשיכי לתרגם! ליאת" -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:49 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעלה לכאן כל מיני דברים ישנים
הנה לוגו שכמעט היה לפורטל אבל בסוף לא ![]() -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:49 PM
|
||||||||
קשה רצח איך את? אוף עצוב לי שהנו''ד פתאום מקבל חיים רק בנסיבות כאלה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:50 PM
|
||||||
יש לי תחושב שב"זקנים" התכוונת אלינו, והאמת שזה לא מרגיש נעים ![]() ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש עצוב לי : (((((((((
זה לא נתפס שהוא לא כאן : (((((((((( -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() *aggressively drinks tea* ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב. (@אסף)
-------------------- shiri | 30 | hp, dc, star wars, marvel, westworld, les mis by the end, you're gonna be b e g g i n g me to stay because this place is " " .the ANSWER to that question that you've been asking yourself " ?what question " " .who you REALLY are " ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:51 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנלללל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:52 PM
|
||||||||
זקני הפורטל לא זקנים במובן האמיתי ליאם בן 15 והבנאדם זקן רצח... הוא פה מגיל שמונה אז הוא נכנס לההגדרה של "זקני הפורטל" -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 20:52 PM
|
||||||||||
בעיני זה יפה לראות איך מיקי השפיע וחיבר כל כך הרבה אנשים ביחד, ותחושת הקהילתיות שהייתה לנו כאן (והמון מזה בזכותו) מחזירה אותנו לכאן כחלק מההתמודדות עם האובדן שלו. ולמי שמרגיש מנודה, אנחנו לא נושכים, אנחנו זקנים כבר אין לנו שיניים -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |