![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:07 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה אני דרך אגב
![]() וזוט ליעט ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:08 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:09 PM
|
||
![]() *aggressively drinks tea* ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי.
-------------------- shiri | 30 | hp, dc, star wars, marvel, westworld, les mis by the end, you're gonna be b e g g i n g me to stay because this place is " " .the ANSWER to that question that you've been asking yourself " ?what question " " .who you REALLY are " ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:10 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
גיליתי את הפורטל רק לאחרונה לפני ארבעה חודשים
אני בת 34 והוא גרם לי להרגיש נוסטלגיה לאינטרנט של פעם היום רב הפורומים די דועכים עם כל הרשתות החברתיות אז היה נחמד לגלות פורום פעיל שמוקדש לפאנדום ואז גיליתי את מיקי ואפריל ונשארתי להתכתב אני חושבת שפאנדום זה לכל החיים יהיה נחמד אם תשארו -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:10 PM
|
||||
השיא כאן היה באפקט, שכשהייתם עוברים מעל אחת הכותרות היא הייתה זוהרת יותר ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:11 PM
|
||
הימים הטובים של המסנג'ר
-------------------- shiri | 30 | hp, dc, star wars, marvel, westworld, les mis by the end, you're gonna be b e g g i n g me to stay because this place is " " .the ANSWER to that question that you've been asking yourself " ?what question " " .who you REALLY are " ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:11 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי היי אני לא זקן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:13 PM
|
||||
תאמיני לי אלה היו ימים טובים יותר אגב, יכול להיות שאיתך הייתי מדבר אז על הסדרה "החיים על מאדים"? -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:14 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי העלו לנו לוח מבחנים, הצילו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן ליאם זקןןן ממש אבל והיי, יש משקפיים? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
הארי פוטר תמיד יהיה הפאנדום הראשון שלי תמיד יהיה הבית שלי השני שלי וזה לא משהו שאני הולכת לנטוש פשוט קצת קשה לפנות זמן גם לזה בגלל אילוצי לו"ז ותחביבים אחרים שהתפתחו בשנים האחרונות כמו שאמרתי, אני אשתדל, אבל אני לא יכולה להבטיח שום דבר -------------------- shiri | 30 | hp, dc, star wars, marvel, westworld, les mis by the end, you're gonna be b e g g i n g me to stay because this place is " " .the ANSWER to that question that you've been asking yourself " ?what question " " .who you REALLY are " ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:15 PM
|
||||||||||||||
אני מבוגר ממך באיזה ארבעה חודשים רקקקק צריך להכין אותם, הם יגיעו עוד כמה ימים אולי כבר מחר אפילו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:16 PM
|
||||||
בהחלט. ויש מצב גדול מאוד! ממש אהבתי את הסדרה הזאת -------------------- shiri | 30 | hp, dc, star wars, marvel, westworld, les mis by the end, you're gonna be b e g g i n g me to stay because this place is " " .the ANSWER to that question that you've been asking yourself " ?what question " " .who you REALLY are " ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:16 PM
|
||||||||
וואי סדרה מעולה! ניסיתי לחפש אותה כמה פעמים באינטרנט לראות שוב, ואין היא כאילו לא קיימת! -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:18 PM
|
||||||||||
יש אותה באתר סדרות! מצאתי אותה שם לפני איזה חודש במקרה. -------------------- shiri | 30 | hp, dc, star wars, marvel, westworld, les mis by the end, you're gonna be b e g g i n g me to stay because this place is " " .the ANSWER to that question that you've been asking yourself " ?what question " " .who you REALLY are " ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |