![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:18 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:18 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו יש לי מבחן ביום חמישי, נהדר.
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:20 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@רות למה את לא עונה לינשוף :(
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב חבר'ה, נראה לי שתם זמני כאן לבקר כאן בינתיים :)
אם באמת מפריע לכם שריק וקצת עזוב, תתאגדו לפעול כדי לקדם ולשפר ביחד. זה מה שאנחנו עשינו בזמנו, וממש כמו ארבעת המייסדים של הוגוורטס - יצרנו דבר שלא היה קיים (אך היה לו צורך בשעתו, ואני מאמין שעם חילופי הדורות הצורך עכשיו מתחדש), וקיווינו שיימשך לשנים ארוכות מאוד. מודה שלא האמנתי שישרוד עד לעכשיו, אבל עובדה שיותר מ-12 (!) שנים אחרי עוד יש כאן קהילה והפורומים פעילים, ויש כאן אפילו זכר לימים ההם. בשם הפינה החמה בלב שיש לי למקום הזה, אני מקווה שתיזמו ותצליחו. -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:24 PM
|
||||||||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אתה בפורטל נצחחחחחחחח הו, ייאי איזה משקפיים?? איזה צבע? צורה??? @פלג לול היה לי מסובך הייתי צריכה לכתוב תשובה ארוכה ואחרי כל מה שכתבתי לא נראה לי שזה מספיק כי זה נושא שבאמת קשה לי איתו.. לול... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:27 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:27 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל אני קטןןןן והצילו העלו לנו לוח מבחנים הם כזה עגולים קצת אבל לא באמת עגולים, אליפטיים קצת אבל לא ממש (קשה להסביר צורות של משקפיים ואין לי דוגמה לתת לך) ויש להם מסגרת מתכת דקה יפה כזו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:28 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה קנית כבר תתחדש!!! -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:30 PM
|
||
תודההה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:32 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
קוראת עכשיו את הינשופים בהם התכתבתי עם מיקי וממש עצוב לי
מיקי מצטערת שלא יצא לי לדבר איתך יותר -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:32 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי אפילו ינשופים איתו בתיבה :(
מיקיייייייייייי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:33 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה ילד גדול, ליאם3> אווו ומה עם זה? אוקיי, נראה לי סוג של הבנתי... תתחדש ליאםםם איזה צבע המסגרת? עא אני מתה על משקפיים... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:34 PM
|
||||
יש 3> יש רק חמישה נכון לעכשיו שזה כנראה לא הכל כי אין את כל המקצועות ויש לי מבחן אחד בחמישי אז אני אצטרך להשלים אותו ביום אחר תודהההה זה כזה זהב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:35 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אם היה איתנו הוא היה כותב לך תגובה מעודדת -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:46 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |