![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 21:58 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shiri93, בת כמה את?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:00 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:02 PM
|
||||||
נכון :( -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:11 PM
|
||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או תתחדש -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:13 PM
|
||
וואו, כל הפיד שלי בפייסבוק זה אנשים שכותבים למיקי בפרופיל :(
כזה עצוב :( כל כך הרבה אהבו אותו :( ![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:14 PM
|
||
די נו
אוף אני כבר לא יכולה היום הזה זה חייב להיות היום הכי רע בחיים שלי -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:20 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום?
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:22 PM
|
||
אני כל הזמן מצפה לראות את הכינוי שלו ברשימת המחוברים למטה...
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:22 PM
|
||||
אפריל די -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:28 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ראיתי שגם ברוטר המון כתבו לו יפה שבגילו הצעיר הוא הספיק להשאיר חותם מאוד עצובה שלא פגשתי אותו פעם התכתבנו וחשבנו שיהיה נחמד ליזום מפגש לשלושתנו (איתך אפריל) אבל הוא היה מאושפז ואמרנו שנחכה לשזמן שהוא ירגיש טוב יותר, חבל שלא יצא :( -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:34 PM
|
||||||
יוווו :( חבל שלא נפגשנו :( אוף, זה לא נתפס. אין בזה היגיון... הוא היה כל כך אופטימי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:39 PM
|
||
קראתי פוסט שלו ברוטר
רק מהסיפור חיים שלו אפשר היה לכתוב ספר -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:40 PM
|
||||
לגמרי! הוא סיפר לי את סיפור החיים שלו לפני 10 שנים כשהוא קרא את הספר הראשון שלי. הוא אמר שהוא מזדהה עם הגיבורה כי הוא עבר דברים דומים בחיים. לגמרי היה אפשר לכתוב עליו ספר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:48 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:49 PM
|
||||||
וואו עדיין לא קראתי את הספר הראשון שלך, בדיוק התחלתי את השני באמת היה אפשר לכתוב על מיקי ספר והייתי שמחה לקרוא את הספר שהיה לו בראש על אנשי זאב -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |