![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 22:59 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אני רואה שפספסתי את כל האקשן ואת כל הדינוזאורים שבאו לבקר
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:00 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, לקחו לך את התפקיד לכמה שעות -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:04 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דינוזאורים לול -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:04 PM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח ציפיתי שתגובה כזאת תגיע ממך. אבל זה רק מראה שמעולם לא הייתי דינוזאור. אני אפילו כותב חחחח במקום XD בכל מקרה אני אשמור את הנו"ד הזה במועדפים מכל כך הרבה סיבות. יש לי פתאום מחשבה מוזרה, שהיא סוג של בקשה לדינוזאורים שקפצו הנה פתאום. לפני שתיכחדו שוב, יש מפגש (כן, אנחנו עוד עושים מפגשים) בשבוע הבא ביום רביעי, שברור שהמפגש הזה לא יהיה דומה לשום מפגש אחר. עם כל הדיבורים שלכם על להעביר את הכל לדור הבא וזה, לדעתי יהיה מעולה אם תגיעו איכשהו ותתנו לנו קצת עצות איך ממשיכים מכאן. אם אתם יכולים כמובן. הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Oct 10 2019, 23:11 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:06 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני רואה גם אתה כבר הרבה שנים פה :) -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:07 PM
|
||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה זה המועדפים? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:07 PM
|
||
נרשמתי ב2011 (שזה כלום לעומת הדינוזאורים של 2007 אבל מילא), אבל התחלתי להיות פעיל רק ב2015 כשחיפשתי פלטפורמה נוחה לפרסם פאנפיק שאני כותב... והשאר היסטוריה.
אפי, התכוונתי במועדפים של הדפדפן הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Oct 10 2019, 23:08 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:08 PM
|
||||||||
,Mr. Dinosaur המפגש ביום רביעי לא בשלישי... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:08 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקיי -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:09 PM
|
||||
יפה! גם אני הגעתי לפה כי רציתי למצוא מקום שבוא אפשר לפרסם ולקרוא פאנפיקים האמת שכל הפורטל מרגיש כמו איזו מכונת זמן לאינטרנט של פעם ומגניב שדי תוסס פה בהשוואה להרבה פורומים שכבר לא פעילים -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:10 PM
|
||||||||||
אופס, נכון. טעות שלי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:10 PM
|
||||||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד היית דינוזאור, פשוט לא מהדינוזאורים העתיקים, אלא מסוף עידן הדינוזאורים ולחלוטין מסכימה לגבי המפגש. אני (לצערי) לא יכולה להגיע, אבל אם יגיעו גם ותיקים זה יכול להיות נחמד ממש לחדשים. -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:13 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלת את השני? איזה כיף לשמוע 3> מקווה שאת נהנית בינתיים. וכן, הלוואי שהוא היה מספיק לכתוב את הספר שלו! הוא שלח לי שלד של הספר לפני כמה זמן אבל לא יודעת אם זה עדיין שמור לי :( -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:15 PM
|
||||||||||
וואי אפריל הלוואי שזה שמור לך בא לי כל כך לנסות כמה אנשים מכאן לכתוב את הספר הזה אם שמור לך השלד הזה אני כל כך רוצה שינסו לכתוב אותו אם לא אני דואגת שכל הפאנפיקאים המוכשרים רצח שיש פה ואפריל כמובן יכתבו ספר על אנשי זאב יום טוב. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:20 PM
|
||||||||||||
אני נהנית! וואי מקווה ששמור לך! הייתי שמחה לקרוא את מה שכתב...
רעיון יפה רות! אם זה יקרה אני מתנדבת לעשות את הכריכה! -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |