![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:22 PM
|
||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ייאי סיסולט הלוואי שלאפריל יש את השלד ואנדה אמרה לי שהוא שלח לה כמה קטעים אז הלוואי שיש לה אותם אוףףף הלוואיייייי -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:30 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני מציירת הרבה יותר טוב ממה שאני כותבת XD
במקצוע שלי אני סטוריבורד ארטיסט לסרטי אנימציה -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:32 PM
|
||||
למדת ציור? מה??? לא הבנתי... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:37 PM
|
||||||
למדתי והתאמנתי הרבה שנים סטורי ארטיסט זה מקצוע הסטורי ארטיסט מקבל את התסריט ומצייר את כל מה שכתוב בתסריט כמו בקומיקס לפני שלב האנימציה שבו האנימטורים מתחילים להנפיש את הסרט -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:37 PM
|
||||||||
אה קוללל אז רגע, את יודעת לצייר קומיקסים? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:45 PM
|
||||||||||
הממ לא בדיוק בקומיקס יש קומפוזיציה של כמה פאנלים באותו עמוד וגם קומיקס הוא מוצר מוגמר אז הציור עשוי עם גימורים בדיו או צביעה בסטוריבורדס מציירים רק בתוך הפריים של המסך ובדרך כלל לציורים אין גימור כי בלאו הכי לא יראו את הציורים - יראו את האנימציה שהיום בדרך כלל נעשית בתלת מימד מצד שני היום מקובל לעשות המון ציורים כדי שהם 'יזוזו' אז כל סצינה היא בדרך כלל בין מאה לארבע-מאות ציורים ואפילו יותר מאלף ציורים אם זאת סצינה ארוכה ועם הרבה אקשן את הסטוריבורד עורכים לאנימטיק ומוסיפים לו פס קול -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:46 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח להשתתף -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי קראת דינוזאור? אתה מכיר דינוזאורים שערים ב-1:15 בלילה? ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:55 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מכיר דינוזאורים. או שזה הופך אותי לממש צעיר, או שזה הופך אתכם לממש דינוזאורים.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:57 PM
|
||
דוגמא לסטוריבורדס:
אפשר גם לראות שהמון סטוריבורדס לא שורדים את העריכה הסופית של הסרט -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:58 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() סתם. תבדוק את תיבת ההודעות הפרטיות שלך. לילה טוב לכל זבי החוטם ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:59 PM
|
||||||||||||
נשמע קולללל ממש אפי, ייאי אוקיי, אני לוקחת על עצמי, בלי נדר, לעשות משהו עם הספר הזה אנדה שלחה לי כמה קטעים מהספר, שהוא שלח לה פעם והרעיון אמור להיות עם אנשי זאב עכשיו נשאר רק לפתח את זה לאנשהו -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 10 2019, 23:59 PM
|
||||||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה עוקב אחריי ב"לחיצה אחרונה"?? ![]() -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:01 AM
|
||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב. תתכונן לקבל הודעה ארוכה וחופרת בתיבת ההודעות שלך בבוקר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:01 AM
|
||||||||||||||
איזה יופי! את יכולה לשלוח לי? מאוד הייתי רוצה לקרוא קטעים שמיקי כתב -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |