![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:06 AM
|
||||||||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מאיר! באמת תהיתי איך אני לא מכירה אותך. בכל מקרה אחבור לאסף וכבר אתעדכן ממנו, אבל הוא עצמו בערך הציע משהו דומה בפניי לפני כמה שעות, ואישית כמות האהבה שיש לי לפורטל באמת יכולה לגרום לי לבוא. שולחת לך גם הודעה בפרטי :) -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:09 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מצאתי את השלד לספר שהוא שלח לי לפני כמה חודשים :(
אולי אחד המנהלים יוכל להוציא את זה מההודעות שלו? היה שם ממש תכנון של עלילה עם שמות של דמויות. וגם מה קורה בסוף (היו כמה אופציות). -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:10 AM
|
||||||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצויין אשמח שתשלחי לי גם -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:11 AM
|
||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח כיף לשמוע. כמו שאמרתי, הייתי פעיל כאן רק בערך מ2015 ככה שסביר שאת לא מכירה אותי. אשתדל לענות לשניכם כמה שיותר מהר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:11 AM
|
||||||||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפי אז אתה תעזור לי עם הפרקים הראשונים? כבר שולחת לך -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:12 AM
|
||||||||||||||||||
יאפ יאפ מצויין -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:14 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יואו ממש מקווה שהמנהלים יוכלו להוציא את זה אם זה שם? בלי קשר נזכרתי שלפני כמה ימים מיקי המליץ לי על שיר כזה נחמד שהיתה לו מנגינה שמחה ואופטימית -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:19 AM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יכול להיות שלליאן יש את הסיסמא שלו הם חברים ממש קרובים -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:35 AM
|
||||||||
הא אני לא מכירה אותה... ואם הם קרובים אז לא הייתי רוצה להכביד עליה עכשיו -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:48 AM
|
||
לילה טוב
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 00:49 AM
|
||
לילה טוב
-------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 05:54 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 06:35 AM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החלל הריק הזה שמישהו שמכירים כבר יותר מ10 שנים לא פה לשיחות יותר....
-------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 06:44 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 06:53 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לך
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |