![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:07 AM
|
||||||||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
נייס! איך בלארוס?
כן למדתי אנימציה -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:07 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה סיסולט אני אולי טס לקנדה בפסח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:08 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא ליאם תהנה
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:09 AM
|
||||||||||||||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדהימה, אבל מאוד קר בחורף מגיע למינוס 30,מאמין כמו בקנדה -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כנראה אחזור ללמוד באנגליה או איפשהו באירופה:(
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
תהנה ליאם! אני בארץ עכשיו אז תמסור לקנדה ד"ש בשמי :) ערכתי הודעה קודמת
וואו! הכי נמוך שיצא לי היה -20
מה לומדת? -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:10 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, קנדה ממש חזקה בתחום הזה, וגם, זה תחום מדהים
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:10 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהה אבל בשביל זה אני עוד צריך להתקבל למשלחת חח עוד לא נגמרו המיונים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:11 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב יש כאן אנשים שמבינים ברפואה אז ככה:
איפה ילדה בת 14 שלא יודעת כלום מהחיים שלה יכולה ללמוד דברים על רפואה? הנושא הזה מדהימ -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:12 AM
|
||
נראה לי שכשדאי שתתחילי ללמוד ביולוגיה
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:12 AM
|
||||
אשאל את אחותי נראה לי שמאיזשהו גיל אפשר להתנדב במד"א בתור התחלה ערכתי הודעה קודמת מתקדם פה מהר -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:13 AM
|
||
הקורס למדא הוא בכיתה ט
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:14 AM
|
||
כרגע עוד לא התחלתי ללמוד אבל בגלל שאני יודעת איזה 7 שפות (מתוכם 4 ברמה של שפת אם- אנגלית/צרפתית/גרמנית [ילידת אנגליה שהגיעה לפני כמה שנים]) אז אני חשבתי על משהו תחת האום וכבר הייתי בביקור באוניברסיטה שלהם בג׳נבה לראיון.
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:15 AM
|
||
אהה אז צריך לחכות קצת
מה את לומדת @Ian ? עריכה: וואו נשמע ממש מגניב! אני גם רוצה לדעת עוד שפות! 7 שפות זה מדהים!!! -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 10:15 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיבלתי. עניתי על מה שאני יכול... מקווה שלא פספסתי כלום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |