![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:10 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:11 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חפפתי עם יוגורט כרגע
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:12 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה?! למה? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:14 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
האנימה הזאת היא אחד הדברים הכי אהובים עליי בעולם. הייתי צופה בזה כל כך הרבה פעמים לא רק בילדות, אלא גם בתקופת האוניברסיטה בתואר הראשון. זה נתן לי המון כוח והשראה, בעיקר הפרקים שבהם אן השקיעה בלימודים וקיבלה את המלגה. היא הייתה כל כך נחושה, וזה נתן לי מוטיבציה להמשיך ללמוד למבחנים. צפיתי עם הבת שלי (בת 5) לא מזמן בפרק האחרון והיא הייתה מרותקת. בשלב שבו אן ומת'יו עברו במה שמת'יו קרא לה "השדרה", ואן ניסתה להמציא לזה שם, הבת שלי אמרה שהיא הייתה קוראת לזה "הדרך הקסומה", ואז אן אמרה "הדרך הלבנה והקסומה", והבת שלי הייתה מרוצה שהיא בחרה שם דומה D: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:14 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג
נשאר לי יוגורט מהיוגורט שמרחתי לעצמי על הפנים ואמרתי.. אם אני מתקלחת ונשאר לי יוגורט, למה לא לשים את היוגורט על הראש ולשטוף? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:15 PM
|
||||
ולמה מרחת יוגורט על הפנים? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:17 PM
|
||||||
כי קראתי בעמוד אינסטגרם לטיפים שלמרוח יוגורט על הפנים זה עוזר...! וזה באמת הפך את העור שלי לממש ממש נעים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:26 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום אנשימממ
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:27 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אביבבב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:28 PM
|
||
יא האסופית זה מדהימממ
גם הסדרה שעשו עליה בנטפליקס ממש יפה -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:29 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון! אן היא ה-דמות הספרותית מבחינתי. והסדרה בנטפליקס מקסימה, אפילו שהיא מאוד מתרחקת מהעלילה של הספרים. עדיין, השחקנית שמשחקת את אן עושה את זה מעולה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:32 PM
|
||||||
נכון -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:33 PM
|
||
כואב לי הגב ממש וואו
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:40 PM
|
||||||||
אה אוקיי וזה עזר גם לשיער שלך? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:44 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי בא למפגש?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |