![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:47 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:47 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאם!
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:50 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיררר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:56 PM
|
||||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יואוווו איזה סיפור מקסיםםם!!! הבת שלך ממש כמו אן!!! מדי פעם אני צופה שוב בסדרה! יושיפומי קונדו שעיצב את הדמויות הוא אחד האומנים הכי אהובים עלי! הוא ביים את הסרט whisper of the heart ולמרבה העצב נפטר לאחר מכן כך שזה הסרט היחיד שהוא ביים אני חושבת שממש תאהבי אותו!!! יש לו מסר כל כך יפה! וגם הדמות של הגיבורה היא מודל חיקוי נהדר לילדות לדעתי! זה על ילדה שמחליטה לאתגר את עצמה לכתוב ספר בפרק זמן מסויים כדי להוכיח לעצמה שהיא יכולה ועובדת מאוד קשה. (': -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 15:58 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, האמת שזה נשמע ממש מקסים! תודה על הלינק! אני אצפה בזה ואעדכן אותך אחרי הצפייה :) 3> חבל שהוא נפטר ולא הספיק לביים עוד סרטים :\ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:04 PM
|
||||
מה שלומך? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:04 PM
|
||||||
סבבה כזה לומד לי מתמטיקה מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:05 PM
|
||
כן :( מיאזקי וטקהטה אימנו אותו להיות היורש של סטודיו ג'יבלי
הוא נפטר בגיל צעיר מפני שעבד קשה מדי- דבר שקורה ביפן, כל כך חבל שלא הקשיב למסר של הסרט שביים- שהיה סלחני לכך שהיצירה שלך לא מושלמת כל עוד יצרת משהו מהלב )': בכל אופן ממליצה בחום על הסרט! -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:05 PM
|
||||||||
לא משהו, כרגיל קשה אבל יהיה בסדר בא לאייקון? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:08 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכם
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:08 PM
|
||
תקשיבו, פניתי למורה לכתיבה של מיקי באימייל (הוא אישיות מוכרת בתחום הכתיבה - לירון פיין, אם מישהו מכיר), והוא אמר שהוא ינסה לשחזר את הרעיונות שהיו למיקי לספר מהפגישה האחרונה שלהם, והוא גם סיפר לי משהו ממש מרגש: הוא הקדיש את השיעור שהיה היום לזכרו את מיקי. וואו.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:10 PM
|
||||
מרגש מאוד! )': האם השיעור שמוקדש למיקי נמצא ביוטיוב? -------------------- - גיקית אנימציה מושבעת! - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:11 PM
|
||||||
האמת שאני לא יודעת אם זה עובד. אני לא בטוחה שהשיעורים מצולמים אצלו. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:12 PM
|
||||||||||
מה קרה? ): נופ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 11 2019, 16:13 PM
|
||||
היי פיבס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |