![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:07 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:07 PM
|
||||||||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מכירה.... -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:10 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום ליאם!
אתה ממש נחמד, אתה יודע? -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:16 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה? טוב לדעת שיש אנשים שחושבים ככה גם את ממש נחמדה מה קורה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:16 PM
|
||||||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הספר הבא שלי -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:18 PM
|
||||||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אני אהיה ערפדית! -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:20 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת שכבר דיברתם על זה אבל חשוב לי להתערב גם
הפורטל לא במצב משהו, נראה לי שכולנו יודעים את זה וזה לא ממש סוד. אישית הוא מאוד חשוב לי ואני חושבת שהוא חשוב ברמה מסוימת לכל מי שנמצא כאן כי טוב, אחרת לא הייתם כאן. בקיצור, אם הפורטל חשוב לנו ואנחנו רוצים שהוא יישאר פעיל ויישאר באופן כללי, אנחנו צריכים כולנו להשקיע ולהשתתף בפעילויות ולפתוח פעילויות ולא רק להיות בנו'ד - כי לא ישאירו אתר פתוח בשביל נו"ד, אתר כזה בכל זאת דורש תחזוק, ואמנם זה מקסים שאכפת לנו ושאנחנו לא רוצים שהאתר ייסגר, אבל זה גם לא מספיק כדי שלא יסגרו אותו כי בסופו של דבר אנחנו לא אלו שעושים פיזית את הפעולה הסופית של הסגירה. אני חושבת שיהיה מקסים אם כל אחד ינסה כן להשתתף בפעילויות ולפתוח פעילויות ולסקר ולהגיב לסיקורים וסיפורים ולשחק במ"פים ולעשות מה שהוא יכול ונהנה ממנו כאן (כי בכל זאת הכי חשוב זה ליהנות! ויש בפורטל המון אופציות של מה לעשות, תכלס זה אתר מאוד מגוון מהבחינה הזו, אז אני חושבת שכל מי שנמצא כאן ובחר בכלל להירשם באתר יכול למצוא משהו שהוא ניהנה לעשות, אולי גם לגלות דברים חדשים שהוא נהנה מהם), בין אם בתור משתתף או מנהל כי זה לא באמת משנה - העיקר שמפעילים. ואני חושבת שאם האתר באמת חשוב לנו, זה צריך להיות משהו ארוך טווח ולא של כמה ימים ואז הפסקנו. אני חושבת שיכול להיות נחמד אם, לא יודעת, נעשה תחרות בנו'ד או איזה משהו שימריץ אותנו להשתתף יותר או נשים לעצמינו מטרות או זמן מיוחד ללעשות דברים כאלו במקום להיות רק בנו"ד (אפשר להיות גם בנו"ד, כן? נו"ד זה מקסים אבל לא מספיק כדי להחזיק אתר כזה). אני מצטערת אם יצאתי מתנשאת או דיברתי שטויות או משהו, אני לא באמת משהו בדברים האלו אבל מקווה שהבנתם את הכוונה ושיש לכם המון מוטיבציה להשאיר את הפורטל פתוח, גם עם הידיעה שזה אומר להיות פעילים באמת >< 3> 3> 3> -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:20 PM
|
||||||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא תודה♥ הלב שלי עדיין שבור על מיקי:( אבל שמתי עם אבא שלי דפנות וסכך לסוכה וזה כל כך מדהימ להכין אותה אע מה איתך? -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:26 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תסגדו לה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
גם לי עצוב עליו )": -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@דיבורים על סגירת הפורטל
הבעיה היא שאין ממש מי שיעלה אנשים להנהלה. למשל, לפתוח אשכול שמחפשים "הנהלת האתר" - מי יכול לעשות את זה? כי כבר אין אנשים בהנהלת האתר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:28 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@שירשיר - לול אני לא בעד סגידה (אני כן בעד להיות פעילים!) אבל 3> 3> 3>
@יונתן - יש את מאיר ויש את ליאן ואני בטוחה שהם יתאמצו כמה שהם יוכלו אני חושבת שבתור משתמש קודם כל חשוב שתנסה (וכולנו, לא רק אתה) להשתתף בפעילויות ולהיות כמה שיותר פעיל, ואת הדברים הטכניים של לחפש חברי הנהלה חדשים וכו' נשאיר להנהלה הנוכחית כי אני מאמינה שהם ינסו כצה שהם יכולים -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:29 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לא צריך מנהלים
אנחנו יכולים לעשות דברים בעצמינו כלומר, לא, מנהלים זה חשוב. אבל בסופו של דבר חייבים גם משתמשים רגילים, וכאלה גם חסר -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2019, 21:31 PM
|
||||
צודקת אנחנו נצליח להחזיר את האתר לחיים! -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |