![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (105) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:19 AM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה לי כוח לשלוח הודעה אז לילה טוב 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:22 AM
|
||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:28 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב לך
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:29 AM
|
||
לילה טוב אפי
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:33 AM
|
||
3>
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:35 AM
|
||
3>
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:38 AM
|
||
מתי שיר הולכת לישון?
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:41 AM
|
||
אממ.. היא הולכת לישון כשהיא תפסיק להרגיש כמו זבל של בנאדם
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:43 AM
|
||
היא תפסיק להרגיש רע עכשיו כי היא לא צריכה לשקר לעצמה
עכשיו שיר עוזבת את הטלפון והולכת לישון כי מחר היא צריכה לקום מוקדם ואני כבר מרגישה זבל, אז ששיר לא תיקח לי את התפקיד -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:45 AM
|
||
כן טוב, את לא אמרת ביי ביי כשכולם היו במשבר
אני לא מאמינה שפשוט פרשתי ואני עוזבת את הטלפון אבל רגשות האשמה לא עוזבים אותי אני שונאת את זה אוף -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:47 AM
|
||||
אבל חזרת, וזה הכי חשוב ושרגשות האשמה יעזבו אותך, ותזרקי אותם כי אם לא אני אבוא אליך עם צבא של חדי קרן ואנפץ כל רגש אשם כלשהו למיליונים של רסיסים... והיי, שיר, אם נשארת ערה כאן עד עכשיו יהיה סיכוי שתעזבי את הטלפון עוד חמש דקות? עוד חמש דקות תישארי כאן, ואז תלכי לישון, יש מצב? או שזו בקשה גדולה מידיי? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:48 AM
|
||||
הכל טוב. מותר לפעמים להתפרק וזה בסדר. לכל אחד יש את הרגעים האלה. החוכמה זה מכאלה מצבים להמשיך הלאה. והכל טוב. רק על תרגישי שאת לבד היה לי כמה פעמים שגם רציתי לפרוש. מותר לפעמים לקחת הפסקה. את לא צריכה להאשים את עצמך בשום דבר. -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:49 AM
|
||
אני פשוט שונאת את עצמי כרגע
אוףףף שיר מהעבר, יום אחד אני אבוא וארצח אותך!! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:49 AM
|
||
הכל טוב. מותר לפעמים להתפרק וזה בסדר.
לכל אחד יש את הרגעים האלה. החוכמה זה מכאלה מצבים להמשיך הלאה. והכל טוב. רק על תרגישי שאת לבד היה לי כמה פעמים שגם רציתי לפרוש. מותר לפעמים לקחת הפסקה. את לא צריכה להאשים את עצמך בשום דבר. -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2019, 01:52 AM
|
||
אבל
אוף לא משנה אני פשוט מהיום רק אעזור. ואז אני אצליח לפצות על זה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |