![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:01 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים
שירשור יואו אני אוהבת את קושניר ואת רוני דלומי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:19 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל גם פונקציות משולבות -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:22 PM
|
||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ dont call me angel של אריאנה גרנדה מיילי סיירוס ועוד מישהי שאין לי מושג מי היא וall the good girls go to hell של בילי אייליש וגם bad guy ו10,000 hours של ג'סטין ביבר וbad liar ולוידעת... כל מיני... אה, ועדן חסון... הזמר הישראלי האהוב עלי... אז שירים שלו אני כל הזמן שומעת וגם stack it up של ליאם פיין ואין לי כוח לכתוב באנגלית, אז גם נייס טו מיט יו של נייל הורן ולייטס אפ של הארי סטיילס המון שירים אני מתה על מוזיקה איזה שירים את שמעת לאחרונה שאהבת? רוצה לנסות לשרשר איתי? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:23 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:25 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש! +1 to the score -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:27 PM
|
||||||
אתה יודע שאני ממש במקרה שמעתי את the score? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:28 PM
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:34 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בילי אייליש מגניבה וסתם היה לי אנטי כלפיה אבל המוזיקה שלה באמת אחלה. הזה הראשון שאמרת החלק של לאנה דל ריי באמת גרוע אין סיבה לזכור אותה אני מבינה לגמרי חחח
אמממ אני ממש נתקעתי על king krule לאחרונה ולשיר שלו363N63, מרגיע כזה ונעים, אבל בכללי יש לי פלייליסט כזה של כל מני שירים חדשים. יש שם שירים מהEP שמיילי סיירוס שחררה, של TOVE LO שזה פופ אבל בשילוב עם דאנס, יש שם את קינג פרינסס ומארק רונסון וכל מני כאלה ונראלי שכן! איך מתחילים מה עושים מה הדיבור? ^^ טריגו עם משולבות זה פשוט עונש מאלוהים באמת חוץ מהוכחות -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:41 PM
|
||||
בילי אייליש היא מלכה. היא באמת מגניבה רצח, והיא פשוט היא. וזה כל כך נדיר היום, וזה מגניב לראות אנשים שלא מושפעים היא מביאה סגנון משל עצמה וזה מדהים... חחח... כן... חלק גרוע... אפשר לומר שהיא הרסה את השיר... אווו נשמע קול. אז עברית את לא שומעת? יש. אז קודם כל צריך להחליט על מה משרשרים בא לך על פאנדום כלשהו? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:43 PM
|
||
אני מצטרפת לשיייירשור
אם זה בסדר כמובן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:47 PM
|
||||||||||
חיפשתי את הלהקה the script אבל התיקון האוטומטי או לא יודע מה שינה את זה ל the score ואז שמעתי את stronger והתאהבתי. התכוונתי לפונקצית מנה עם פונקצית שורש. -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:48 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק מדי פעם דודו טסה ועידן רייכל, לא באמת יוצא לי להקשיב למוזיקה בעברית. גם הילה רוח ועדי אולמנסקי ונוי רויטנברג אם מכירה, למרות שהן פחות כזה מוכרות. ואני די אזרום? כאילו אם על פאנדום אז צריך כזה משותף, שאפשר את הכי אובייס הארי פוטר או משהו אחר שכולנו ראינו? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:49 PM
|
||||||||||||
וגם אותם שמעתי במקרה שיוטיוב המליץ לי על סרטון שהשיר של the script התנגן ברקע -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 23:59 PM
|
||
שירשור
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:05 AM
|
||||||
לא מכירה אותן... אוקיי, אז נלך על הארי פוטר את רוצה שהשרשור יתרכז בשיפ מסוים? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |