![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:08 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרק אחרון של החץ נגמר עכשיו פרק אחרון של הפלאש
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:08 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:09 AM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנדה פה?
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:09 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שאני לא ממש שיפרית של דמויות בהארי פוטר ^^" כאילו אין שיפ שממש עפתי עליו אבל כאילו אפשר גם לעשות שרשור לוא דווקא על שיפ נכון?
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:13 AM
|
||||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שהיא הלכה לישון? לפחות ככה היא אמרה לי סתם סתם, אני עדיין פה :) ואני אוהבת את החתימה שלך מאוד 3> -------------------- אהההה האמת היא שאני סתם פה. שמץ מה אני עושה כאן. סתם הולכת לשבת עכשיו לכתוב איזה משהו לא ברור כי יש לי "ברוך הבא ללוח בקרה" ו"חתימתך הנוכחית" שהם בעצם בכלל לא שלי כי אני בתוך משתמש אחר. ויש גם "מצב רגיל" ו"מצב מנוחה" שלאף אחד אין שמץ על מה הם מדברים. טוב אני אעשה משהו שתמיד רציתי לעשות - אחרי שאני אגמור לכתוב כאן הכל, אני אעבור על הטקסט וכל מילה שראויה לכך, אני אחליף אותה בקישור. כן כן. שמץ מה זה אומר? לא נורא. טובבבב אני עכשיו אדבר קצת על הקסם ששכאן. אז אנדה. ... טוב אין לי כוח אני אדבר על עצמי סתם אממ מה להגיד. אנדה אוהבת פנדות, ידעתם את זה? אה רגע זה אומר שהיא אוהבת את עצמה. כי היא פנדה. זה מאוד מוזר לאהוב את עצמך. אבל היי, גם אני אוהבת דרקונים ואני דרקון (ולא שירשיר אנדה. אני לא שירשיר. שמעת פעם על חיה שקוראים לה שירשיר? כי אני לא). אבל כן. מה. לא. שנייה. בלבלתי את עצמי. אוקייייייי ביי חוט מחשבה היה נעים להכיר. *מבזבזת הזדמנות להכניס לאנדה סוף סוף משהו נורמלי לחתימה* אממ אממ אממ טוב שיהיה לכולם אפצ'י שמח והרבה אבוקדו לכו תאכלו חצילים ותקפצו מטרמפולינטנימנהיה איך כותבים את זה לא חשובבבבבבבבבבבב שיהיה לכולם פסח מקסים וסיסמא חדשה אני אוהבת אותך אנדה 3> מוות לדורדורנטים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:13 AM
|
||||
יאפיאפ אז כזה נקדם את העלילה בלי לתכנן מראש? או שבא לך לתכנן מראש משהו? אה, ודמויות. איזה דמות את רוצה להיות? עריכה: אנדההההההה אוהבת אותךךך3> והחתימה שלי מדהימה בהחלט:) -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:16 AM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב שאני מצטרפת גם? שירשור משולש? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:18 AM
|
||||||||
זה אפשרי בכלל? ואווץ' דרכתי על לגו הלכה לי הרגל אוךךךך -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:19 AM
|
||||||||||
כן מותר עד 3 משתתפים תקראי את החוקים וזה ממש כיף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:24 AM
|
||||||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני אותךךך💚 ואממ אני שומעת את השיר של הארי כבר... שלוש שעות בערך? אופס. איזה כיף לי :) -------------------- אהההה האמת היא שאני סתם פה. שמץ מה אני עושה כאן. סתם הולכת לשבת עכשיו לכתוב איזה משהו לא ברור כי יש לי "ברוך הבא ללוח בקרה" ו"חתימתך הנוכחית" שהם בעצם בכלל לא שלי כי אני בתוך משתמש אחר. ויש גם "מצב רגיל" ו"מצב מנוחה" שלאף אחד אין שמץ על מה הם מדברים. טוב אני אעשה משהו שתמיד רציתי לעשות - אחרי שאני אגמור לכתוב כאן הכל, אני אעבור על הטקסט וכל מילה שראויה לכך, אני אחליף אותה בקישור. כן כן. שמץ מה זה אומר? לא נורא. טובבבב אני עכשיו אדבר קצת על הקסם ששכאן. אז אנדה. ... טוב אין לי כוח אני אדבר על עצמי סתם אממ מה להגיד. אנדה אוהבת פנדות, ידעתם את זה? אה רגע זה אומר שהיא אוהבת את עצמה. כי היא פנדה. זה מאוד מוזר לאהוב את עצמך. אבל היי, גם אני אוהבת דרקונים ואני דרקון (ולא שירשיר אנדה. אני לא שירשיר. שמעת פעם על חיה שקוראים לה שירשיר? כי אני לא). אבל כן. מה. לא. שנייה. בלבלתי את עצמי. אוקייייייי ביי חוט מחשבה היה נעים להכיר. *מבזבזת הזדמנות להכניס לאנדה סוף סוף משהו נורמלי לחתימה* אממ אממ אממ טוב שיהיה לכולם אפצ'י שמח והרבה אבוקדו לכו תאכלו חצילים ותקפצו מטרמפולינטנימנהיה איך כותבים את זה לא חשובבבבבבבבבבבב שיהיה לכולם פסח מקסים וסיסמא חדשה אני אוהבת אותך אנדה 3> מוות לדורדורנטים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:33 AM
|
||||||||
יאאא איזה כיף לךךך זה שיר מדהיםםםםם יוני, נשאל את ניקה מה היא אומרת לי אין בעיה עם זה יכול להיות מגניב רצח... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:37 AM
|
||
סבבה
אבל אם לא בא לכם אז זה בסדר, לא אפגע או משו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:39 AM
|
||||
אני ממש רוצה שרשור משולש נשמע קוללל וזה שרשור משולש עם היוניקורן שלייי יהיה כיףף -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:39 AM
|
||
3>
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 00:45 AM
|
||
מישהו יודע אם ליאן מתחברת כל כמה ימים או כל כמה שבועות?
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |