![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:22 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ייאי אני גאה בעצמי. (:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:24 AM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניקההה
אנחנו עושים שרשור בהוגוורטס וזה? משהו רגיל או שהדמויות באממ טירה של דרקון כחול ששומרים על הטירה שלו חבורה של סוסוני ים מעופפים? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:25 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להתחיל בהוגוורטס ולראות לאן זה יתקדם משם?
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:25 AM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרקון? מי קרא לי? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:26 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:27 AM
|
||||
קול. פתחתי. שירשירררר את דרקון כחול? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:28 AM
|
||||||
לא אני דרקון זהב/ירוק/סגול אני לא יודעת מה עדיף מה את חושבת שיותר מתאים? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:28 AM
|
||||||||
דרקון ירוק עם קוצים מזהב ועיניים סגולות -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:31 AM
|
||
היי, אני מתערב שאף אחד לא מכיר את הגיפ שלי.
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:31 AM
|
||||||||||
![]() אבלאבל אני מעדיפה להיות בצבע זהב כי יש אגדה מהממת על דרקון זהוב שעף מעל היערות ומציל בעלי חיים, ואז יש שריפה והוא מת כדי להגן על חיות היער. הוא הגיבור שלי (חוץ מיורו, הרמס, האיש ההוא שפעם מת כדי להציל כלב, האיש שקפץ לאגם קפוא כדי להציל כלב ושתי הילדות שהצילו גור כלבים מנחש). -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:32 AM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשלח שוב ובנושא אחר: ווקאנדה פוראבר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:32 AM
|
||||||||||||
חחחחח טוב, את דרקון מזהב עם קוצים ירוקים מושלם. ודולפין? אתה דולפין מזהב עם עיניים ירוקות? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:33 AM
|
||
על מה אתם מדבריםם אין לי מושג! ):
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:34 AM
|
||||
איזה צבע אנחנו בתור חיות אני אומרת שאני בצבע זהוב, רות בצבע ירוק כמובן, ודולפין כחול. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 10:34 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווקאנדה פוראבר מזכיר לי שיש מלא סרטי קומיקס שווים לחכות להם אאאאא
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |