![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:08 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו איקס עיגול כפול! שכחתי שהדבר הזה קיים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:08 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך משחקים באיקס עיגול כפול מה זה אומרררררר
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:09 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:10 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:12 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ רות - צ'יטוס דולפינים!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:15 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אין לי כוח לשחק
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:15 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מנסה את המדריך ולא מספיק מרוכזת לזה בכלללל
כי חומוס 3> -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:16 PM
|
||
אתה קורא למאיר שועל?
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:17 PM
|
||
הוא אכן קורא לי שועל
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:17 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:18 PM
|
||
מוזר...
מה, כי פעם הסמל"ש שלו היה שועל? טוב, אז מאיר - מעכשיו אני קורא לך ביימקס, מהזמנים העתיקים שבהם היה לך את ביימקס כסמל"ש. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:18 PM
|
||||
להפך, הסמלש שלי היה שועל כי הוא קרא לי שועל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:19 PM
|
||
והסמל"ש שלך היה ביימקס כי ידעת שאני אקרא לך ביימקס.
נכון ביימקס? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:19 PM
|
||||
לא, אני אמנם מוכשר אבל את העתיד הזה לא הצלחתי לחזות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:20 PM
|
||
חבל, אז סתם אהבת את ביימקס?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |