![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:20 PM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה לדינו? ואתם אומרים שלי יש הרבה שמות! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:21 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די משעמם ליייייי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי גם דינו. הייתי גם ענן פעם. כן, היו לי הרבה שמות.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דינו, מאיר, כינוי בעברית, שועל, ביימקס, ענן...
שיר צודקת. דרקון. שירשיר. חתול הצ'שר. קנט- לא משנה. אלהלהש"ש -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שאני אפילו לא זוכר למה התחלתי לקרוא לו ככה אני זוכר שקראתי לו פעם מר שועל הפאנפיקים, וזה היה לי ארוך מדי אז קיצרתי את זה לשועל אבל לא זוכר למה דווקא שועל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:22 PM
|
||
אולי כי שועלים הם חכמים כמו הפאנפיקים שלו?
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:23 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בעד -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, לא כל הפאנפיקים שלי חכמים. כתבתי בכוונה כמה פאנפיקים טיפשים במיוחד, והם האהובים עליי.
|
|
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קנט- ? וזה לא הרבה שמות! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
לאלאלא!
תקראו לו צ'יטוס דולפינ(ו"ד)ים!!!!!!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:24 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם ענן והיו עוד כמה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:25 PM
|
||
רשמתי ענן.
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:26 PM
|
||
![]() מוגל |
וואו.
לא הייתי פה מלאאאא זמן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:26 PM
|
||
אממ שם נחמד בחרת לעצמך.
|
|
פורסם ב: Oct 18 2019, 13:28 PM
|
||
מי שרוצה איקס עיגול כפול *ויודע איך משחקים*:
https://tix.tax/#93416 -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |