![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 13:48 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, תודה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 13:49 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פצועה קשההה
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 13:50 PM
|
||
למה מה קרה?
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 13:53 PM
|
||||
קנו לי טבעת שכזה זה בצורה של איל.. אייל... איל... לוידעת... כמה י' צריך לשים? אניוואי, הקרניים שלו עושים לי דם:( וכל האצבע שלי עם חתכים קטנים וכואבים ומעצבנים:( -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 13:57 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה לא נעים
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:00 PM
|
||
וואו מי שייצר את הטבעת הזאת הוא דפוק.
מזל שאלה לא הצרות שלי. בנות צריכות לסבול כדי להיראות יפה. בנים לא צריכים להיראות יפה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:06 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחת הסיבות שהייתי מתה להיוולד בן. ורות תרגישי טוב❤️❤️ (על דבר כזה אומרים תרגישי טוב? או החלמה מהירה? נע את הבנת נראה לי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:08 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה הגיף בחתימה שלך? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:11 PM
|
||||||
אממ זה גיפ ממש מצחיק מצעצוע של סיפור 4. הוא קורע אותי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
נכוןן הוא עשה את זה דוקר ממש חחח תקשיב, אני שונאת שצריך לסבול בשביל להראות יפה... זה הדבר שאני הכי שונאת בחיים שלי... ולבנים יש חיים קלים מידיי... זה לא פייר:( -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך שם? אי אפשר להוריד את הטבעת??? אוי נשמע מזעזע מי יצר אותהההה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:12 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש ממש נחמד אבל זה באמצע שום מקום וחם לי. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
אני לא רוצה להוריד אותה כי היא יפה מידיי זאת הטבעת הכי יפה נראה לי שאי פעם היתה לי... עכשיו העברתי אותה לאגודל אז היא סבבה שם יותר... אבל אצבע אחת מתה לי... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
ניקה, אם כבר מדברים על גיפים, אני אוהב את הגיפ של טונקס שיש לך בחתימה. (הימני במיוחד אבל גם השמאלי נחמד.)
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:14 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז את משאירה אותה כי היא יפה? איה. טוב האמת רינלי כל כלך זכות דיבור עשיתי את זה עם נעליים *פרצוף מתבייש* אבל תשימי מתחתיה פלסטר או משו... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |