![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:16 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרגיש שכל הדברים השווים בבש באמצע שומקוםםםם וזה עצוב. כאילו זה ממש בתוך העיר או כזה בחוץ? כמו הסינמה סיטי שהולך להיפתח?
אאאא זו דילמה ממש! יש אבל אנשים שמתעסקים עם תכשיטים ואפשר ללכת לאחד כזה ולבקש ממנו שכזה.. אוי שכחתי את המילים... כאילו יוריד מזה שכבות? ישייף? יאי! כאילו מצאתי בטמבלר אחרי חיפושים מאוד רבים ותודהה טונקס מלכה וגאווה לבית האפלפאף והשינוי שיער תמיד קול -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:19 PM
|
||||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לי יצא לעשות את זה פעם עם נעליים... אבל עם פלסטר היא לא תיהייה יפה!!! חיים קשים אבל אמן שאלו יהיו הצרות שלנו... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:20 PM
|
||
יש לי וואנס שחייבת תמיד לשים איתן פלסטרים למרות שיש לי אותן שנה וחצי :< אבל לא יעבוד על אצבע חחחח
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:24 PM
|
||||
שנה וחצי לשים פלסטרים בשביל לנעול נעל? וואו... סיוט... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ךא כאילו פלסטרון כזה רק מתחת לקרניים. כאילו לגזור חתיכות קטנות ואז לשים (עובד גם עם סלוטיפ אבל אותו רואים יותר...)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:25 PM
|
||
כן מאודדדד אבל לא מזמן קניתי עוד וואנס שאין איתן את הבעיה הזאת
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:27 PM
|
||
תתחדשי! 3>
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:29 PM
|
||||
לא יעבוד לא נורא, הוא שורד באגודל... קוראים לך שני, נכון? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:29 PM
|
||||
כזה יכול באמת לעבוד, עם אולי איזה חתיכה קטנה של תחבושת שלא יציק יותר מדי? לפחות עד שמסדרים את הטבעת עצמה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:30 PM
|
||||||
יאפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:31 PM
|
||||||
כאילו קנית את הטבעת או קיבלת אותה? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:31 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה סלח לי? אוקיי זה מעליב. יש בנים שגם רוצים להיראות יפה, שתדע. ויש בנות שלא אכפת להן בכלל מהמראה שלהן (אהמ!) זה לא מתחלק ככה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:32 PM
|
||
היא אמרה שקנו לה (או שהמוח שלי מתחיל להמציא דברים)
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:33 PM
|
||||||||
אני והזיכרון שלי... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:34 PM
|
||
ווהו זוכרים אותי (למה אני נשמעת עכשיו ילדה מסכנה שלאף אחד לא אכפת ממנה?)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |