![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:36 PM
|
||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קנו לי ואיבדתי אותה בחו''ל ואז מצאתי אותה במטבח בבית (כנראה זה נאבד לי לפני שטסתי בכלל) ואז איבדתי אותה שוב ועכשיו מצאתי אותה שוב אז שמתי אותה ולוידעת היא התחילה לשרוט אותי רצח אז העברתי לאגודל ועכשיו הכל טוב:) -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:37 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:37 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:48 PM
|
||
ליאם איך לפתור דבר כזה?:
2cosX = sin2X -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:52 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sin2x=2sinxcosx
ואז 2sinxcox=2cosx אפשר לצמצם פי 2 ובקוסינוס (נראלי אבל זה תלוי בתחום?) והלאה זה למצוא את הזוית שסינוס יהיה שווה למה שנשארר כאילו לא הופנה אלי, סורי, אבל הייתי חייבת לשמן את המנוע לא השתמשתי במוח תקופהה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:56 PM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ, איך היינו מסכמים את זה בצורה קצת פחות בוגרת? הרוב קובע. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:57 PM
|
||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין שום רוב! המון נשים בימינו לא מתקשטות ושמות שרשראות וזה, ויש גם בנים שיש להם עגילים והם משקיעים במראה שלהם! אין שום רוב, ובטח שלא קובע. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:58 PM
|
||
טוב, אם את אומרת.
סתם רציתי לעצבן קצת את רות. לא אותך. ): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 14:59 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחוץ ): בשביל להגיע עלינו על אוטובוס לדימונה וירדנו אחרי כמה תחנות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 15:01 PM
|
||
אוטובוסים זה תסכול.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 15:03 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהחלט
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ורכבתי (אמרתי את זה בכוונה) על כאלה כל היום בערך, רק כדי להגיע למפגש.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אני צריך למצוא פתרון כללי של זה רגע איך הגעת ל sin2x=2sinxcosx ? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר זה פשוט נושא שבכללי מעצבן אותי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 15:05 PM
|
||
אוקייאוקיי.
האמת שלפעמים כשאני ממש משועמם אז אני מנסה להיראות טוב. ונכשל כישלון חרוץ. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |