![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:02 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעתתתת הוא נטפל לילדים וממורמר בגלל דברים כמו אוי אני רוצה את משרת מורה להתגוננות מפני כוחות האופל אבל לא נותנים לי, אני אוציא את התסכול שלי על ילדים. אוי הנה בא הילד של הילד השחצן מהשכבה ששנאתי! מוטב שאשנא גם אותו! למרות שיאמר לזכותו, הוא כן עזר להציל את הארי כמה פעמים. לא שאני מאוד אוהבת את הארי, אני פשוט לא חושבת שמגיעים לסנייפ הרבה רחמים כי אני חושבת שהוא עשה עבודה מספיק טובה בלרחם על עצמו.
מה מנסה לצייר? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ... את די משכנעת אותי עכשיו. במילים אחרות ג׳יי קיי רולינג לא ממש הצליחה לתרץ את ההתנהגות המגעילה של סנייפ.
האמת שזה ממש ציור ממש טיפשי שהתחלתי לצייר באיזשהוא שיעור עריכה- מחקתי את התיאור של הציור כי זה מפגר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:10 PM
|
||
להתאמן על זה זו הדרך הודאית היחידה להשתפר!! אולי גם לראות סרטון ביוטיוב עם הסגנון שמעניין אותך לצייר ^^ חוץ מזה שזה לא נשמע טיפשי, אלא חמוד!
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקשר לדראקו, אני לא חושבת שאבא שלו פחד שיסתובב עם בוצדמים, כי הוא גידל אותו לשנוא אנשים שהם לא טהורי-דם.
נראה לי שהוא הכיר את קראב וגויל עוד לפני שהוא הגיע להוגוורטס והם נהיו שפוטים שלו. היו לו עוד הרבה חברים בבית שלו, אבל קראב וגויל היו סוג של משרתים, אז הוא יסתובב איתם הכי הרבה. דרך אגב, קוראים לי טליה. -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:25 PM
|
||
הוא היה ילד נבזי ומעצבן ושחצן אבל אז כשוולדמורט חזר בטח היה שינוי באבא שלו ובקיצוניות שלו בגלל הצורך מצד אחד שלא יתפסו אותו מצד שני לשרת את אדון האופל, אני באמת חושבת שלקראת הסוף הוא רצה לעזור להארי כי הוא אולי אחד מהיחידים שיבין אותו, חבל לי שרולינג עשתה סוף מאוד 'והם חיו באושר ועושר' ולא התעמקה בזה, כי אחרי שוולדמורט הובס ואבא שלו כבר לא פקטור, אני כן חושבת שבניסיון להשיג איזושהי סגירת מעגל מאלפוי כן היה יוצר קשר עם השלישיה או לפחות עם הארי
ונעים להכיר טליה! :> -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:33 PM
|
||
לא לגמרי מסכימה איתך, הוא והארי שנאו יותר מידי אחד את השני ולא נראה לי שהם יצליחו להתחבר מתישהו. אולי אחר כך הוא רצה קשר, אבל הבין שזה לא יקרה.
לגבי סנייפ, שיכנעת אותי. הוא בנאדם די מורכב ויש מקום לרחם עליו, אבל את צודקת בקשר למירמור והרחמים העצמיים שלו. נעים להכיר גם אותך! -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:34 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כואבת לי הברך
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:36 PM
|
||
מניחה שלא נדע כי רולינג לא ממש מרחיבה על זה, אבל לדעתי הארי גם ריחם על מאלפוי וראה את הדברים יותר מהצד כי מי כמו הארי יודע מה זה משפחה abusive, במיוחד כשהוא יתבגר קצת.
אאאאאאא תרגיש טוב! סיימתם באיקאה? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:39 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ מה פיספסתי?
על מה דיברתם פה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:41 PM
|
||
על הארי, דראקו וסנייפ.
-------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:43 PM
|
||
בעיקר על דראקו וסנייפ והצדקה או אי הצדקה של דברים שהם עשו
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:44 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהה יאפ יצאנו משם באיזה שלוש עכשיו אני כבר בדרך הביתה ): -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:46 PM
|
||
למה עצובי? כי עדיין בדרך הביתה?
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:48 PM
|
||
כי אני בדרך הביתה בלי חתול עכשיו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 16:50 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מצדיק שום דבר שסנייפ עשה.
ברור, הוא אולי התברר כטוב בסופו של דבר, אבל זה עדיין לא סותר את העובדה שהוא היה זבל. הוא בכל זאת התעלל בהארי, ולא רק בו - בין אם הוא התעלם מהרמיוני בכוונה גמורה, ובאינטיליגנציה שלה, והוא אפילו היה מספיק שנוא שהוא היה הבוגארט של תלמיד מבית הספר. כאילו, הבן אדם אמור להבין שהוא מורה דפוק אם הוא מופיע כבוגארט של תלמיד שלו! ובלי קשר, הוא ירד על הארי והתעלל בו על דברים שאביו עשה. לא יודע לגבי שאר המעריצים, אבל אני פשוט לא סובל את סנייפ... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |