![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selflees?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:04 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא צודקת מאוד.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:07 PM
|
||
כן אבל מה זאת המילה הזאת? (אני גרועה באנגלית)
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לדאוג, גם אני גרועה באנגלית.
ולצערי, יש לנו מבחן מיד אחרי שנגמרת החופשה. -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:14 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניקה תראי את זה, זה מצחיק. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:24 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלפלס זה ההפך מאנוכי, כלומר כזה שפועל רק למען טובתם של אחרים. מה שסנייפ לא היה. אאאא אני ציכף אראה את הסרון
זה לא סרטון!!!!!!! זה מהמם!!!!! וצ'ארלוש הנסיך שם!!!!!!!! וזה מאוד טונקסי אני אהבתי ממש ממש תודה שחלקת 3> -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:35 PM
|
||
משעמם לי.
-------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:39 PM
|
||
גם לי. אממ אז מה נשמע? (אמרתי אממ יותר מדי פעמים)
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:45 PM
|
||
לא נפלא.
אני חולה כבר יומיים, אז אני תקועה בבית בזמן שהאחים שלי עושים חיים. איזה כיף לי, נכון? -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רפואה שלמה 3>
מי כאן ראה שישה גיבורים? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:51 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ראיתי
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:55 PM
|
||
מה זה שישה גיבוריםםםם
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 17:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את זה עכשיו כן אחותי וזה ממש יפה
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 18:02 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 18:04 PM
|
||||
כבר היתה ההצגה? (/מחזמר???) -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |