![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 19:06 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמת שאת רוצה להשתתף בפעילות שאני יעשה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 19:07 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע רגע רגע
לא הבנתי, איך אנחנו משחקים? -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 19:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו פונה למישהו ושואל אותו. אחרי שה"תור" נגמר, מי ששאלו אותו הוא השואל
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלוי על מה תהיה הפעילות אמת או חובה? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רותתתת
אמת או חובה? -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, רגע! מה פתאום מה?! רגע! לא!! מי שונא דרארי?!?!? היי, לא!! אני לא מרשהההה דולפיןפיןןןןןן אסור לשנוא דרארי והיי, רגע איך בסוף אתם משחקים? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 19:09 PM
|
||
רגע, מישהו צריך להגיד את השם שלך?
-------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 19:09 PM
|
||
מישהו פונה למישהו ושואל אותו. אחרי שה"תור" נגמר, מי ששאלו אותו הוא השואל
עכשיו שיר(?) שאלה את רות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 19:10 PM
|
||
אוקיי. אני טיפשה, אני יודעת.
-------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
|
|
|
||
סתם מישהו אומר אמת או חובה, ואז מישהו עונה לו, ומי שאמר אמת או חובה אומר לו מה הוא צריך לעשות או להגיד.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אווץ' כתוב לי בחתימה אביב
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע רגע
סטופ שניה בואו נבחר מישהו, הוא ישאל, והנשאל יגיד דם וישאל אותו מי מתחיל? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 19:11 PM
|
||
אוקיי, אמת או חובה.
בואו נעשה סדר. דולפין רות אביב שיר ודראמיוני פוראבר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אמת
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
הי הטיפשה זה התפקיד שלי! לא לגנוב לי אותו
רגע אבל מי משחק? רות שיר דולפין שני טליה (אם אני זוכרת נכון) אביב (?) אם שכחתי מישו תגידו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |