![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:25 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשימ זאת ההודעה ה999
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:25 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:27 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב אביבבבבבבבבב
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:31 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקדשההההה מזל טוב יפונת3> (יש מילה כזאת בכלל??) -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:32 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:34 PM
|
||||
טוב, שיר גאון
ושירררר צריך באמת לעשות משהו עם הרעיון של הפורום הזה זה יכול להיות קול לגמרי -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:36 PM
|
||
יואו אני עייפה
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:48 PM
|
||||||
אבל בשניה שאני אציע את זה יגידו לי "לא, יש מספיק פורומים ואנחנו עמוסים כרגע"/"תודה על הצעתך הנהדרת והמדהימה, אנחנו -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:51 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האינטרנט הזה מתחיל לעלות לי על העצבים.
ועל מה מדברים? אפשר להידחף? -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:51 PM
|
||||||||
כן... תכלס... אבל אני חושבת שאלו הפעילויות הכי כיפיות אז עכשיו כתבתי אחת ויש לי בראש רעיון לעוד פעילות זה הכי כיף... אז יש לי רעיון נפוצץ את פורום דיבורים או את הפורטל בפעילויות ודיונים כאלה, ואז יהיו חייבים לעשות לזה פורום... מה אומרת? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:52 PM
|
||||
כן ברור מדברים על זה שיש לי הצעה ממש טובה לפורומים אבל ההנהלה המהממת שלנו תסרב (אני יודעת שאת שאת בהנהלה. לכן התחנפתי.) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:52 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פה ואתן מוזמנות לשתף.
על מה חשבתן? -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:53 PM
|
||
הידד
אוקיי אז חשבתי, אולי אפשר לעשות פורום שנוגע למשתמשים שבאתר. והוא לא מדבר עם פאנדום כל שהוא. כלומר, פורום שבו אפשר לפתוח פעילויות על המשתמשים, על האתר עצמו, כאילו שהאתר הוא סוג של פאנדום. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:54 PM
|
||||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אניייייייייייי אע ההודעה ה1000 -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:55 PM
|
||||||
יאאאא באילו שעות? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |