![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:44 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה שהיית ביקום מקביל. דרך איזה שער נכנסת? מה היה הצופן? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:46 PM
|
||||||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גימטריה של אפוקליפסה כפול שתיים מה את רשמת? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:47 PM
|
||||||||||||||||
4X7G5F -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:49 PM
|
||||||||||||||||||
אה נו, לא חוכמה אני לא משתמשת כבר באותיות. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:50 PM
|
||||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוואי שיהיה טוב אבל עכשיו צריך להתמודד וזה קשה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:53 PM
|
||
שיר - אין ברירה, חייבים להכניס את הצופן הזה כדי להיכנס ליקום הנכון.
רות - נכון ש"עכשיו" קשה ושאנחנו כרגע ב"הווה", אבל תחשבי שיש עתיד שמחכה לך על ציר הזמן, ששם, בנקודה כלשהי, יהיה בסדר. הנקודה הזאת עומדת שם על הציר ופשוט מחכה לך שתגיעי אליה. היא מאמינה בך שאת חזקה ומסוגלת ולכן היא תמשיך לחכות לך. אל תאבדי תקווה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:55 PM
|
||||
אין לי מושג איך לא לאבד תקווה בחיים לא התמודדתי עם כל כך הרבה דברים בו זמנית -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:55 PM
|
||||||
את חזקה ואני מאמינה בך! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:56 PM
|
||||||||
אני לא חזקה אני פשוט לא כזאת -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 22:58 PM
|
||||||||||
את מאוד חזקה! את לא רואה את זה על עצמך, אבל אנשים מסביב רואים את זה עלייך. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 23:02 PM
|
||
רגע רגע רגע
אפריל להשתמש באותיות זה תמיד מביא אותך ליקום עם סוף טוב מה עם רק מספרים? זה יותר שווה! אתה לא יכול לדעת על איזה סוף תנחת. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 23:06 PM
|
||||
אווו, לא ניסיתי את זה, האמת! אנסה מחר. אולי ניפגש באותו יקום, מי יודע XD אבל חייבים למצוא את הפורטל שישלח אותנו בחזרה ליקום המקורי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 23:07 PM
|
||||||||||||
לוידעת כבר -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 23:08 PM
|
||||||
זה בדרך כלל מאחורי חנות הפיצה ההיא לא זוכרת איך קוראים לה ומחר יש מפגש בא לי מפגש כל יום לא רוצה שהמפגש יעבור :( -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 15 2019, 23:15 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |