![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:56 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה מוזרה:
הכנסת הנוכחית זאת הכנסת ה22? או 23? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:58 PM
|
||||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע נחמד, השאלה היא איך לדעתכן זה אמור לעבוד. את מתכוונת שיהיו סיקורים ופעילויות רק על המשתמשים? זה נחמד אבל יש כמה בעיות שיכולות לצוץ עם זה. אני אשמח לדבר אתך על זה בפרטי. בכל אופן אני אעלה את הרעיון הזה ואעביר אותו הלאה אם אני אבין איך זה אפשרי. 22. -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 16 2019, 23:59 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלישירשרו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:00 AM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה! באמת? אוקיי. אז, אמ, לחפור לך על זה פה ועכשיו או בהודעה פרטית כשתיהי פנויה? (תוהה לעצמי מתי התור שלי להציק). -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:02 AM
|
||
בפרטי נראה לי עדיף.
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:03 AM
|
||
בסדר.
אז תגידי לי כשאני יכולה תודה רבה רבה בכל מקרה! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:07 AM
|
||
את מוזמנת לשלוח לי ינשוף עם הרעיון המפורט, אני משתדלת להתייחס להכל במלוא תשומת הלב, תמיד.
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:08 AM
|
||
בסדר, כבר בדרך. תודה רבה.
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:13 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאק יו ספוטיפיי
אני בצום והוא מתאר לי גלידת וניל עם רוטב שוקולד בדרך הכי מפתה שיכול להיות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:30 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה את בצום? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:39 AM
|
||
בדיקות דם מחר
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:49 AM
|
||
החלטתי שאני אוהבת לכתוב פעילויות
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:51 AM
|
||
איזה ספאם איכותי יש בסטיפס בשעה הזאת
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:52 AM
|
||
שיר, אני יכולה להשתמש בשם שלך לפעילות? (בתקווה שיאשרו לי)
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 00:53 AM
|
||
אני רוצה!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |