![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 07:27 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הייתי אתמוללל
ואני גרה שעה וחצי נסיעה בערך מתל אביב : ( -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 07:29 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני
אני יוצא קצת לפני עשר בשביל להגיע בשתיים עשרה ורבע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 07:50 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעעעעעעעעע היום אייקוןןן
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 08:00 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את גם באה היום?
אני אהיה עם לילי וחתול -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 08:17 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את צוחקת? אני פיספסתי את יותר מכל הכיף. רציתי לעזור לכם להמשיך עם הנו"ד אבל אממ המחשב נתקע באמצע אז הנחתי אותו בצד ואז התעוררתי אחרי שתים עשרה שעות. אופס. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 08:41 AM
|
||
נורא לא באלי לחכות לאוטובוס עכשיו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 08:49 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי שדיברו פה קודם על פורום חדש על המשתמשים. אני חושב שפורום דיבורים נועד בדיוק לזה, לא?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:11 AM
|
||
מי גילה שאין לו אוטובוס והיה צריך לחצות כביש ממש מרכזי לתחנה אחרת בשביל אוטובוס לתחנת רכבת אחרת ועכשיו יאחר לרכבת ויתקע ברכבת שלוקחת שעתייםםםם
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:12 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טובבבב
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:12 AM
|
||
אני נורא מתוסכל כרגע
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:13 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וול אני מרוצה מהשלל מהאייקון
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:14 AM
|
||
איכס עומר מקום מיותר סע אוטובוס סע
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתמול היה לנו אורחים והייתי חייבת להיות שם וגם היום יש אורחים חשובים וגם שם אני אהיה חייבת להיות:( אוף אני כבר לא יכולה לראות בשר... בחג, עשינו מנגל כאילו העברנו מאש לאש, גם בחג בבוקר, ואז ביום שלישי, הלכנו לחברים, וגם שם עשינו מנגל, ואתמול באו אלינו אורחים וגם עשינו מנגל וגם היום נעשה... וואי, נמאס כבררר הלפפ -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:15 AM
|
||||
לא עומד לקחת לי שלוש שעות להגיע לתל אביב למה אני אידיוט -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |