![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:37 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:38 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לחכות שעה לרכבת, קטן עלי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:44 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:44 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שעה לחכות ואז עוד שלוש שעות נסיעה?
בוקר טוב! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:45 AM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שניייי
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:45 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שעה לחכות ואז עוד שעה נסיעה
זה יוצא סהכ שלוש שעות כי גם לקחת לי שעה להגיע לפה כי הייתה לי בעיה עם האוטובוס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:46 AM
|
||||
בוקר טוב רותרות❤️❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:48 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי רות, היה לך כיף אתמול אחרי שנרדמתי בטעות והתעוררתי אחריי שתים עשרה שעות? וראית מה כתבתי על ההצעה שלכם לפתוח פורום משתמשים? נראה לי שזה יכול להתאים בתור תת פורום לפורום דיבורים - מה את אומרת? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:49 AM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע הרבה יותר טוב, לטייל בין חנויות וזה. יש אורבאניקה!! -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:52 AM
|
||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי שהלכת לא ממש המשכנו:( היי, לא ראיתי כןכן תת פורום בדיבורים יכול להיות קולףאבל הבעיה, שבגלל הנו''ד, אז לא ממש רואים נניח אם יש פעילות חדשה, אז זה לא נמצא בהודעה האחרונה בפורום, בגלל הנו''ד... מבין מה אני מנסה לומר? כאילו, פורום משל עצמו, יכול להיות קול אבל ברור שתת פורום זה עדיף על כלום בוקר טוב שנייי3>3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:54 AM
|
||
יש נו"דים רק בפורום דיבורים?
לא יראו אבל כשפותחים את הפעילות (בעמוד הראשי)? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:54 AM
|
||||||||
כן אני יודע, נהדר שם ממש הייתי שם אתמול גם אבל כבר נכנסתי לתחנה כי הייתה בי תקווה (תקוות שווא ללא ספק) שאני אספיק לרכבת אז אני בפנים אני אוהב את רכבת צפון יותר. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:58 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב כולם
-------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 09:58 AM
|
||
כמעט עליתי על רכבת בשביל לרדת בבאר שבע צפון ואז החלטתי שלא
בינתיים מצאתי חתולה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 10:03 AM
|
||||
בוקר טוב💗 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |