![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:06 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דפנה Farseer -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:07 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ
אופס. היי חתול...הצ'שר. דרקון. שיר. שירשיר. אלהלהש"ש -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:09 AM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי גם לך -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:14 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שפורום דיבורים מיועד בדיוק בשביל זה, כל מה שקשור למשתמשים, כל מה שבינינו לבינינו. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:19 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, מאיר די צודק
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:21 AM
|
||
אבל גם רות צודקת כשהיא אומרת שכל פעם מראים את הנו"ד בתור ההודעה האחרונה אז אי אפשר לדעת מתי יש משהו חדש אלא אם כן נכנסים ובודקים.
אני לדוגמא לא יודע כשיש הקדשה למישהו אם לא אומרים לי, כי תמיד ההודעה האחרונה היא מהנו"ד. זה די בעייתי... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:22 AM
|
||
אממ אבל זה יהיה אותו דבר גם אם יפתחו לדיבורים תת פורום למשתמשים כי זה עדיין יהיה תחת דיבורים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:26 AM
|
||
כן... אבל לפחות ייראו את זה בנראה לאחרונה של תת הפורום...
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:30 AM
|
||
על מה אני חושב ברכבת: מיוזה זה כמו מיטוזה רק עם 1 יותר בגימטריה
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:30 AM
|
||
אין לי מושג מה זה אומר....
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:31 AM
|
||
אלו שני סוגים של שכפולי תאים בגוף
מיוזה זה תאי רבייה, מיטוזה זה כל סוג אחר של תא זה חומר יחסית נחמד לביולוגיה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:32 AM
|
||
כמה חבל שלא הגעתי לחומר הזה.
דוווקא יש לי מורה ממש טוב למדעים למרות שאני שונא את המקצוע הזה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:37 AM
|
||
למה לשנוא אותו?
עכשיו קראתי על מיוזה בויקיפדיה ובבית ספר מלמדים חלק ממש קטן מזה, וואו אבל ממש קשה לי כרגע להבין את זה כי יש מיליון מונחים חדשים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:43 AM
|
||
לא יודע למה...
פשוט שונא את המקצוע. מעצבן. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 11:44 AM
|
||
מדעים זה נהדר
אני לומד ארבעה מקצועות מדעיים אופס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |