![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:03 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג ושיר
ניסיתי את הלהקה ההיא היא ממש טובה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:09 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:12 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושששש ורד
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:16 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לסיים את הנו''ד הזה
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:18 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום כולם
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:18 PM
|
||
למה ככה? כזה טרי וחדש כבר לסיים?
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:19 PM
|
||||
כי אם נסיים אז אולי תיהיה לי הקדשה כבררר -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:20 PM
|
||
בואי נשרשר וזה יעזור לך!
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:20 PM
|
||
הוווו זה אכן לגיטימי
הקדשה ל7אלף? כאילו אוקי אף םעם לא שרשרתי על שומדבר ואני קצת סקרנית כאילו איך זה הולך -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:21 PM
|
||||
יאפ הקדשות זה הדבר הכי מושלם בעולם כי זה הזדמנות בשבילי לומר לכל האנשים פה כמה הם מדהימים... אזזזז בא לך אולי לעזור לי להתקדם טיפה? יוני, קיי קיי אני באה לשרשר טיפה עריכה: ניקה, רוצה הסבר על שרשורים? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:23 PM
|
||
כאילו אני מבינה שזה כמו כזה משחק תפקידים בערך אבל בין שני אנשים שפשוט רושמים מה הדמות שלהם עושה אבל כאילו אני לא מבינה לאן זה מתקדם ומה הפואנטה כזה? אולי אני סתם זקנה לזה
וכן! זה גם יקדם אותי להקדשה ראשונה סווו -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:24 PM
|
||
זה פשוט כשמשעמם לי אני משרשרת. זה ממש כיף שכשמבינים את העיקרון.
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:27 PM
|
||
אז כאילו מה העיקרון?
הסבר מפורטטטט -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:29 PM
|
||||
כל אחד רושם מה הדמות אומרת / עושה וכמובן שיש פואנטה, אחרת ל-מה השרשור?! פתחתי בעמוד אקראי בשרשור אקראי (תודה, איתמר. יש לנו שרשור מדהים) איתמר (ליאו ואלדס):צעדתי לי לאט, ולפתע שמעתי רשרוש. הסתובבתי, ולא היה זכר לדראקו. "אהמ, מצחיק מאוד," אמרתי. "לא ממחזרים בדיחות בימינו!" רות (דראקו מאלפוי): התעוררתי במקום שהרגיש מתחת האדמה. מין אויר כזה קריר שקיים מתחת לאדמה. זה היה מקום חשוך, שמואר בנרות שהיו בכל פינות החדר. קורי עכביש שנראו מזויפים נתלו בכל החדר, וגולגלות היו פזורים על הרצפה. אז או שזה מקום של מישהו שמנסה לעשות רכבת תחתית קריפית במיוחד, או שזה מישהו שממש מחכה להלואין... בכל מקרה, המקום הזה היה קריפי ומחריד לחלוטין. איתמר (ליאו):"קדימה, אתה יכול לצאת!" קראתי אל האוויר. לא נשמע קול. "יופי," רטנתי. "האידיוט הזה כנראה לוקח את הבדיחה שלו יותר מדי ברצינות". אבל האמת שכבר התחלתי לדאוג. אוקיי, אז הנה, יש פואנטה!! השרשור מתקדם... כאילו, מתפתחת עלילה... בסופו של דבר הם פגשו מישהו, שהג'ונגל שלו, ובלה בלה בלה... זה מתקדם... העלילה נוצרת וזה מדהים כי אף אחת לא יודע על מה השני חושב, ומקדמים את העלילה ביחד בלי לסכם מראש זה כיף... רגע? איך הקדשה ראשונה ואת כזאת ותיקה? וייאי, על מה נדבר? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |