![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:35 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הווו, כאילו הייתי עושה דברים דומים עם הבסטי בחטיבה אבל לא כאילו בכתיבה פשוט בשיח. היה לנו דמיון מאודדד מאוד פורה חחחחח
אממ אני לא באמת הייתי פעילה, השנה היו לי כמה גיחות שהביאו לי כמה מאות של הודעות אבל אני נוטה להיעלם לתקופות (אופס) אמממ מה שבאלך? סדרות מעניינות שראית לאחרונה? מוזיקה? שחקניםות? היי :> -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:39 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דימיון פורה זה מושלם... אה, חח... הבנתי לוידעת... אממ מוזיקה!! כןכן מוזיקה. אזזזז איזה זמריםות את אוהבת? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:43 PM
|
||
יש הרבההההה זה תלוי ממש בתקופה, כאילו קצת פחות מוזיקה שיש ברדיו לרוב אבל נראה לי זה סתם כי לא יצא לי באמת להקשיב למוזיקה שלא אני 'מוצאת' לאחרונה. כאילו מקשיבה כזה ללהקות אינדי ואלטרנטיבי וסואול ופופ, להרבה סגנונות, פחות בעברית חחחח
מה אתך? -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:44 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אפי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהוווווו הצלחתי!!!!
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:46 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הצלחת אפי?
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:47 PM
|
||
סיימתי את השיעורי בית שלי (חלק 4 מתוך חמש אבל שוש)
ואני שמח -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:48 PM
|
||
יואו כיף לך
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:48 PM
|
||
יאי! שיעורי בית במה?
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:50 PM
|
||
יאיי
במתמטיקה -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:51 PM
|
||
כאילו טריגו? עם הזהויות סינוסים קוסינוסים וזה?
-------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:51 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם עברית וגם אנגלית כזה אני לא ממש מבינה בז'אנרים אבל אני שומעת המון סוגים... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:52 PM
|
||||||
איזה שירים שמעת לאחרונה שאהבת? נראה לי שבא לי לנסות לשרשר מתישהו אבללל צריכה בן אדם עם המון סבלנות שאתרגל לרעיון כזה -------------------- ניקו 26, אח וטרינרי, תמיד זקוק לקפה, לשון פניה מעורבת\זכר ![]() ○ ○ פופ, אינדי, אלטרנטיבי, רוק \ משחקי וידאו \ סדרות \ סרטים \ ספרים "You can let it go You can throw a party full of everyone you know And not invite your family 'Cause they never showed you love You don't have to be sorry For leaving and growing up" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:52 PM
|
||
יואו אני לא רוצה שב
|
|
פורסם ב: Oct 17 2019, 22:58 PM
|
||
באלי להצליח להכין עוד שיר בתוכנהההה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |