![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) « ראשון ... 2 3 [4] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2019, 21:19 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהרגע שדיאנה אמרה לו את זה, והשודדים התחילו ללכת אל הדלת, קלטתי שהתוכי של הקפטן לא מפסיק להסתכל עלי. העין שלו, כמו כל ציפור אחרת, היינה נמצאת בצד ראשו ולכן רק עין אחת שלו הסתכלה עלי, ובכל זאת ידעתי שאני מי שהוא מתמקד בה.
התוכי פשוט לא זז. "על מה אתה מסתכל?!" צעקתי פתאום וקמתי מהרצפה באגרופים קמוצים. כמה שודדים הסתכלו עלי בהפתעה, ולפני שמישהו מהם הספיק לעצור אותי, קפצתי אל עבר התוכי. כמעט הגעתי אליו, ואז הרגשתי את חוד חרבו של הקפטן מונחת על גרוני. "אל תזוזי" הוא אמר באיום. אוף, תוכים. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2019, 06:35 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהיתי בקאנה והאטתי את הקצב כדי להגיע אליה.
"אממ... תגידי - מה קרה שם עם התוכי?" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2019, 13:18 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי. הפיראטים בדיוק במצב שאני רוצה.
קבוצה קטנה ירדה למטה לחפש את היין, שבכלל מוחבא בסיפון. קבוצה אחת בוהה בקאנה, וקבוצה אחת ליד הפיראט הראשי שלהם, מחכה לפקודה. ירדתי למטה לאט ובשקט, והפתעתי את הקבוצה הקטנה שהיו בגבם אלי. ניצלתי את היתרון והתחלתי להילחם נגדם. אני לא רוצה להגזים, אבל קטלתי אותם כמו זבובים. או כמו דברים שיותר קל לקטול, כי גיליתי שזבובים הם ממש קשים להשגה. שלא לדבר על להרוג. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2019, 15:13 PM
|
||
נשמעו קולות מלמטה, והיה די ברור שיש שם מלחמה.
"היי, רגע, איפה הפיראטית העצבנית?!" שואל בכעס המפקד, ואז הוא התחיל ללכת אל הכיוון שאליו הלכה הקבוצה הראשונה. ניסיתי לעשות את הדבר היחיד שיכולתי לעשות - קפצתי לו על הרגליים. הוא מעד, התוכי עף מכתפו ואז הוא נפל בחבטה על הרצפה, ועלי. בחיי שהוא היה כבד. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 17:29 PM
|
||
הלכתי בעקבות דיאנה אל המדרגות.
היא ניצלה את יתרון הגובה שלה כדי לקטול את הפיראטים שירדו למטה. "צריכה עזרה?" שאלתי, והנפתי את החרב שלי, שהייתה מלוכלכת עכשיו גם מדם, וגם מצ'יטוס. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 15:11 PM
|
||
"הפסדת את כל הכיף" ציינתי
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2019, 20:22 PM
|
||
"רד - מ - מ - נ - י" אמרתי בחוסר נשימה, ואז הקפטן קפץ על רגליו, שלף חרב משום מקום והצמיד אותה לגבי.
"תקשרו אותה" הוא סימן לפיראטים האחרים. "אנחנו צריכים בת ערובה." "כן קפטן" הן אמרו, ואחד מהם הוציא חבל. כל עוד השפיץ של החרב היה מונח לידי לא אמרתי מילה, ונתתי להם לקשור את הידיים שלי. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2019, 16:36 PM
|
||
"דיאנה, תיזהרי!" קראתי, ושיספתי עם חרבי פיראט שלא באמת היה שם, רק כדי להרשים אותה.
למראה מבטה הספקני, משכתי בכתפי ואמרתי, "העפתי אותו למטה." ... סליחהסליחהסליחה. הייתי צריך להמשיך כבר ממש מזמן ושכחתי מזה. יש לכן זכות מלאה לכעוס עליי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2019, 15:27 PM
|
||
"שמונה אחד לטובתי" ציינתי בחוסר חשק, ועליתי חזרה לסיפון, בכוונה לקטול את כל השאר.
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2020, 13:37 PM
|
||
אוקיי זה היה מצב מעצבן, כי אני הייתי קשורה ולדיאנה ודולפין נשאר כל הכיף.
"היי, אולי תשחררו אותי לפני שאתם מנצחים?" קראתי לעברם. הקפטן נתן לי מבט מרושע וכיוון אליהם את החרב. "תתכוננו להפסיד" הוא אמר להם. "תתכונן להיות מושפל בפני כל החברים שלך" אמרתי. "השניים האלה הולכים לכסח לך ת'צורה!" -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2020, 17:08 PM
|
||
"אממ..." לחשתי לדיאנה. "נראה לי שקאנה בצרות."
הצבעתי לחברתנו למסע, שהייתה קשורה לתורן וצרחה על הקפטן חם המזג. "שנעזור לה?" הצעתי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2020, 17:28 PM
|
||
"אלא אם כן אנחנו רוצים את כל הכיף לעצמינו. והרי האנוכיזם לא שולט בנו, נכון?"
|
|
פורסם ב: Jan 28 2020, 21:58 PM
|
||
"אתם מוכנים להתחיל להילחם כבר?" קראתי לעבר דולפין ודיאנה. "אני מתגעגעת ליין שלי."
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2020, 13:09 PM
|
||
"גם אני מתגעגע אליכן..." אמרתי, וחייכתי בעצב.
ושתיכן פרשתן. אני נשארתי המוסקטר האחרון. כך עמדתי לי והשקפתי בעייפות אל הנוף מהספינה האגדית... והנטושה. אף אחד מהפיראטים שתקפו אותנו כבר לא היה שם. אף אחד... גם דיאנה וקאנה נעלמו. נשארתי אני, לבדי. נאנחתי חרישית, פתחתי את שקית צ'יטוס הדולפינים האחרונה שנשארה. ואכלתי. פשוט עמדתי ואכלתי, משקיף אל הנוף, ומתגעגע לזכרונות אבודים. לשיר ולרות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2020, 14:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |