![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (127) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 14:31 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני לא סובלת את עצמייייי
היום באתי לקפוץ מהחלון. רציני שרק בזכותכם אני עדיין פה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 14:32 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתי שליש הראשונים של הסרט די משעממים, אחר כך זה נהיה קצת יותר מעניין -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 14:32 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה?! תגידי לי מה קרה?? טוב דקה אני אשלח לך הודעה את מדאיגה אותי. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 14:44 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמי הינשוף נשלח באצמע
אופס תגידי לי אם זה מספיק:) -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 14:45 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מספיק.
אל תדאגי❤ -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 14:45 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני אני שולחת לך עוד ינשוף
אביב, סליחה מראש לגבי השרשור. קשה לי ממש להרוג דמויות אבל זה הכרחי בשביל שיהיה דרארי... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 14:52 PM
|
||
אני אתעלל בך חזרה, אל תדאגי יפתי
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 14:55 PM
|
||||
היי לא פליז לא אביב די נו אני יודעת, יצאתי חרא כשהרגתי אותה אבל בבקשה אל תפילי את זה על דראקו אה, בעצםםם תפילי את זה על דראקו ואז הוא יהיה עצובצוב ותנחשי מי יהיה שם בשבילו??? האריייייי יס. ואז הם יבינו שהם צריכים להיות ביחדדדדד לאב יו אביב3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 14:58 PM
|
||
לא אין מה לעשות איתך
ובבקשה תחליפי תמונת פרופיל, היא גורמת לי לבכות -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:04 PM
|
||||
חחח בהחלט אין מה לעשות איתי אני לא יכולה להחליף. הארי בוכה זה הדבר הכי מדהים שיצא לי לראות... אז או הארי בוכה או ג'סטין ביבר... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:05 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני בסדר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:07 PM
|
||
מה היה עד עכשיו ליאם?
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:10 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הרגשתי טוב
ולקח לכדורים זמן להשפיע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:10 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2019, 15:15 PM
|
||
היי אפי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |